Thursday, April 18, 2013

Semua Sekali RM44.80 Tunai.

Hi Korang,

Malas nak lunch.

ermm boring makan nasi, rasa muak plak

So pi tempat lain yang boleh menenangkan minda sambil mencuci mata tengok orang.

Apalagi,

Jom pekena kopi kat kedai pompuan rambut panjang pakai crown ni.

So orderlah apa yang patut


Ok siap pilih. 2 drinks 1 cake.

Semua sekali RM44.80 je miss, cashier tu cakap.

Hah ternganga kejap. minum ntah apa-apa je, semua nak lebih, whipped cream lebih, chocolate powder lebih kan.

Nasib baik kad Starbucks ada balance RM100 lagi so swipe jelah.


Jimat duit makan hari nie..



10 comments :

HenRy LeE said...

boleh makan kat chilies untuk sorang... haha

JaSSNaNi said...

wahh,,, siap ada kat starbuck lagi tu.. terliur tengok ayor2 kat belakang tu..

Kifli Mally said...

hahaha nok RM50 hengget tu 5 hari makan mak taw time lunch. Katanya~

mama tisya said...

kdg2 dh tktau nk mkn apa lepak minum2 layan kek camgini lg mhl kn..tp tkpe la sekali sekala

Izzat Eshak said...

Wah sampai rm44 skali makan

hazman aka species1980 said...

tu diaa....patut la relax je order tue.... rezeki lunch yang sempoi....

Sherry said...

yumm.. miss the coffee.

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

halamaks setabaks arr...tetiber teringin! hehe

Hazmin Hamudin said...

Kalau dah minum starbuck, kawan pun tinggi2 tu, memang tak boleh expect harga murah la kan. Hehe

Eliss Mie said...

jerrrr kat belakang tu yg tak tahan. kalau hr2 mau bengkok lutut :p

sedp lak cake tu..