Wednesday, March 27, 2013

Bag Of Love ‘Debut Bag’ March Edition

Hi Korang,

Ini kali pertama aku dapat beauty box but dalam bag ye.

Selalunya diorg ni letak semuanya dalam kotak, then bila aku dapat je Bag of Love ni bukak je ada kotak pink dan dalam kotak pink tu lah ada cute bag ni.



Cantikkan warnanya. Hitam strip dengan pink gelap dan ada gold-gold sket kat zipnya. Saiznya pun memang sesuai untuk kita-kita orang pompuan yang nak letak bebarang make-up.

Jom kita tengok apa yang ada dalam bag cute dan comel ni kan.


1. Guerlain La Petite Robe Noire EDT (1ml) @ RM248 for 50ml
Wow parfume ! Ini memang salah satu brand favourite aku. Walaupun sample kecil je but ok gak boleh letak dalam handbag. Emergency senang. So sentiasa wangi je


2. KANEBO Skin Fusing Powder Foundation (0.6g)
Actual Casing with Sponge @ RM60 ; Foundation Refill @ RM140 (10.5g)
Wei dapat lagi, harituh dalam VT beauty box dah ada. Memang colournya sesuai dengan kulit muka aku.


3. Revlon Professional Color Sublime Treatment (75ml) @ RM88 for 200ml
Alah rambut aku tak colour so cam ne nak guna ni, tak per boleh sedekah kat korang readers yang setia kan. Lepas shampoo, sapukan treatment ni dan biarkan 5 minit kemudian bilas. Itu je




4. Murad Vitalic Energizing Pomegranate Cleanser (50ml) @ RM148 for 150ml
Dr Murad tuh, memang terkenal dengan kebaikkannya. Dapat plak cleanser ni, rasa sangat-sangat beruntung coz ia sesuai gak untuk kulit bermasalah. Tekan 2 pump terus letak kat muka, dan leher. Tak mengeringkan kulit lepas di cuci. Dapat gak voucher RM30, jadilah ek.


5. Definite Face Blending Brush (Full Size) @ RM98
First time dalam beauty boxes ni, dapat brush. Original saiz plak. Memang lembut je bulunya. Guna untuk sapu loose powder kat seluruh muka.


6. Complimentary Movie Pass for "The Host"
Citer ni belum start lagi, may be dalam April. So jimat duit tiket wayang bulan ni



Apa yang aku suka dengan  Bag of Love Debut Bag ni
1. Untung sesangat. Aku kira-kira total semua sekali dalam RM200++ cam tu, but kalau subscribe baru RM39.90. Jimat kan
2. Banyak barang kosmetik, barulah best. Nak cari yang sesuai dengan kulit memang payah kan
3. Dapat bag FREE. Bolehlah aku buat letak sample-sample ke kan

Syiok kan.

Itulah memang worth it kalau korang subscribe  Bag of Love ni. Memacam produk kecantikan berjenama yang korang boleh dapat.

Nak subscribe? Meh ikut instruction kat bawah ni


Subscribe for a month at RM39.90 each, 
or RM119.70 for 3 months dapat hadiah misteri 
or RM478.80 for 12 months dan bulan ke-13 dapat PERCUMA!


Nak tau produk terbaru sebulan, 


 Facebook: fb.com/Bag-Of-Love




Ermm memang berbaloi-baloi sungguh !



4 comments :

Amanda Suria said...

bestnyaaaaaa...semua ada...

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni kak... ^_^

nens cellection said...

berbaloi2..brg branded tuu...bestlah!

Hanif Idrus said...

For gegurl.....