Tuesday, March 5, 2013

GAMBAR | Nuffnang 6th Birthday Bash

Hi Korang,

Baru lepas transfer gambo dan buat editing sket.


May I present to you, some of the photos yang sempat Mr Big amik masa event Nuffnang 6th Birthday Bash kat Lust Club, KL.

Dah layan ni cepat..












Ok cukup sampai sini dulu ek

Actually ada banyak lagi tapi tunggu next entry la.

Kepada kengkorang yang mukanya ada dalam gambo yang aku attached ni, sila komen dan bagitau korang yang mana satu dan bagitau sekali URL korang ek.

Maklum memory otak aku dah tahap low dah ni, akibat terhentak motor pergi - balik keje ari ni kan.

boleh tersama plak baju kan

So citer nanti dulu la ek, lagipun korang suka tengok gambar dari membaca kan.

Eh, jangan lupa komen ek




14 comments :

Sop said...

wah meriahnya...
apasal gambar Sop x da?
ops.. lupa x gi... hehehe

Rawlins byRawlins said...

Saya yang berambut biru
URL saya www.byrawlins.com

Hehehehhe
Mesti kena ngan Kak Lily nie kang..
Hahhaha

hazman aka species1980 said...

romantik aper naik motor pegi keje....btw bila tengok event kali nie dah terasa wujudnya new generation of NN BLOGGER....

*wink* said...

thanks cik lily for the pic

Cik Nurul Siezuka said...

Meriahnyer... Semuanya comel2.. ;)

Amanda Suria said...

Seronoknya korang chill2 kat situ..

Kifli Mally said...

saya 1st

KiD said...

mana gambar i?? mana u? hahahaaa

aida said...

FOLLOW cik lily putih...nampak cik lily malam tu tapi segan nak tegur..hehe btw enjoy kan

aida said...

FOLLOW cik lily putih...nampak cik lily malam tu tapi segan nak tegur..hehe btw enjoy kan

aida said...

FOLLOW cik lily putih...nampak cik lily malam tu tapi segan nak tegur..hehe btw enjoy kan

aida said...

Follow Cik lily putih...nampak cik lily mlm tu tp segan nak tegur...btw enjoy!

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

hye cik luly putih...sy pown ada kt lust club arituh...hehe

LeeN FadziL said...

weyh... hahaha.. nmpk korg amek pix, then sj nyibuk wif my tiny head kat blkg tu.. hahahaha.. ingt xkan nmpk.. cerah berseri2 plak.. =_=