Monday, March 25, 2013

THE WAVES, New Ride At Genting Highland Theme Park

Hi Korang,

Last week ktorang sempat ke Genting Highland Theme Park.

Ada charity event yang di anjurkan oleh Genting Team We Care. Best gak entertainment kanak-kanak yang kurang bernasib baik ni. Ok tak per itu kita citer jap lagi ek


Dalam pada tu sempat jugak ktorg ke launching The Wave, new ride kat Genting Outdoor Theme Park ni. Giler best tuh.

Ni tengok video yang sempat Ruby ambil pasal The Waves ni


Best kan!

Siap tutup-tutup bagai + dengan reserve lagi. Sesuatu yang unik dan terkini sket lah.

Mesti akan jadi salah satu tarikan bagi para pengunjung yang bercuti kat sini nanti

Ok ok nanti sambung lagi ek

Anyway,

Happy Monday Blues Korang....



7 comments :

hazman aka species1980 said...

whoaaa....gempak gak nie...patutla aku ajak pegi tengok konsert BSB tak nak ikut......ada event kat sini rupanya....hehehehe

Amanda Suria said...

Wah..mcm tau2 jer SA nak terjah Genting ngan anak dara x lama lagi...

Farah Waheda Wahid said...

wah bestnya...lama x gi Genting dah... last pegi last year kot...just a day trip...

Rasp said...

part reverse ni yg takut tak tahan ni...
leh bagi pening....
tapi mmg unik aaaa....

cha said...

aaa tak berani nak naik benda alah camni sume. mampu tengok jelah >.<

adzairdawati makdara said...

wahhh bestnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Noraqilah Johari said...

wah..bestnye pegi genting :D