Monday, March 11, 2013

Penatnya Jadi MODEL

Hi Korang,

Last week memang minggu yang memenatkan.

Selain daripada cabaran 3 hari dan keje melambak, aku ada buat keje part time kat luar

TenGok ni


Jadi model sempena L'Oreal W.O.W Campaign.

Walaupun sekejap je, tapi nak berdepan denGan camera dengan tak reti nak posing memang letih. Apa-apa pun memanG satu penGalaman yang best la...

Dulu selalu beranGan nak jadi model tapi bila dah rasa cam ni, tak naklah. 

ehehehheheeehhe

Lepas ni sesape nak cari model plus size, boleh contact aku ek....







13 comments :

Mia Liana said...

wahhhh... pewwwiiitttt...

Rawlins byRawlins said...

MELETUPS!!!!

...Nadz Fisol... said...

wah jadi model plaks..

AlyzaFisol said...

wow!!!gojes la cik lily kita ni... :)

- zuriey - said...

wow model.. mst penat pose. cayalah kak

WendyPua said...

cutenya!
penat penat pun worth la!

Rasp said...

fullamak! caya lah...
look out tyra banks hehehehehhe..

Sherry said...

So pretty, hehe,,


Goodie bag best x??

Razil Tahir said...

Wah! model rupanya!
Nak sign.. ak sign~

Ratu Hatiku said...

:)

mairamanja said...

nak jd model jugak!!!hehe
nak tngok pix cik lily posing leh tak??hehe..update lah,pls

Amanda Suria said...

Cik Lily makin glamer la nanti kan....seronoknya...x kisah size apa janji boleh posing..kan?

isabelle frankly said...

woot..wott..sakan kau jah