Tuesday, March 19, 2013

Vanity Trove March Beauty Box – Temptress


Hi Korang,
Ingat lagi tak citer aku pasal Vanity Trove February Beauty Box? Kalau tak meh click kat SINI untuk citernya

So bulan March ni bertemakan Temptress.
Wow gak kan! Mesti ala-ala sexy dan menggoda gituh. Katanya. Mehlah tengok apa ada dalam beautiful surprise box ni kan

#1 KANEBO Skin Fusing Powder Foundation (0.6g)
Actual Casing with Sponge @ RM60 ; Foundation Refill @ RM140 (10.5g)

~aku suka warnanya sesuai dengan kulit. Walaupun dapat sample kecil je but its ok for me coz senang nak bawak pi travel kan.

#2 TIMELESS TRUTH Orchid Extract Whitening Mask @ RM10 per piece

~ Sangat menyejukkan dan melembutkan kulit muka aku. Lepas bukak tu kulit muka cam bersih dan licin dibuatnya.


#3 ASIAN POTIONS Blooming Ginger Body Lotion @ RM89 (250ml)

~ tak de pun dalam box ni, yang ada voucher 10% discount je. So tak boleh nak bagitau elok ke tak


#4 ETRE BELLE Sensiplus Hydrasilk Day & Night Cream (5ml) @ RM188 (50ml)

~sesuai untuk kulit aku ni coz melegakan kegatalan dan iritasi


#5 ETRE BELLE Sensiplus Hydrasilk Gel Tonic (2ml) @ RM138 (140ml)

~ini pun sama gak, melembutkan kulit yang bermasalah


#6 BIO-ESSENCE Bio-Energy Firm & Brighten Eye Cream SPF 15 (2 x 3ml) @ US $29.50 (15ml)


~krim mata untuk hilangkan dark circles, kedut bawah mata kan

#7 KANEBO Make Up Voucher 
~ Ok gak ni, boleh makeup free kalau ada dinner ke event ke kan



Pada padangan aku:
Untuk bulan ni punya banyak voucher dan sample kecik-kecik, rather than last month punya. Ada gak barang yang diorg tak include sekali, may be terlupa kot.

Aku ingat ada lah lipstick ke eyeshadow ke sekali coz tema yang cukup seksi kan but tak de pun.

Hopefully untuk bulan April ni ‘Shower of Sunner’ beauty box lagi menarik dan best.


Korang kalau nak order gak ikut instruction kat bawah ni ek

STEPS TO ORDER:

1) Sign up and subscribe at www.VanityTrove.com/my for the monthly subscription fee of RM60 or choose the 3, 6, 12 months subscription options to get credits that goes towards redeeming a complimentary trove!

2) Receive your April’s themed trove by end of March.

3) Enjoy the beautiful surprises and share it with your beauty buddies!

For more information, visit 



4 comments :

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni... ^_^

- zuriey - said...

banyaknya produk.

Cik Nurul Siezuka said...

kak Lily macam best.. Perempuan memang x dapat dipisahkan dgn kecantikan.. :)

adzairdawati makdara said...

wahhhh nak satuuuuuuuuuuu heheheheh