Friday, March 22, 2013

REZEKI Dari Grand Blue Wave Hotel, Shah Alam

Hi Korang,

Baru je aku citer pasal DOA MURAH REZEKI tadi kan.

Tup tup datang plak rezeki tiba-tiba dari Grand Blue Wave Hotel Shah Alam.

Jauh betul!

Meh tengok apa yang diorang kasi


Voucher makan rupanya. 

Ini sudah bagus kan!.

Dapatlah belanja korang yang suka bertenggek kat blog aku ni, especially to my readers dan followers. Ewah, macam aku ni blogger SEO terbaik plak kan. Perasan sungguh!

Ini ada beberapa entry yang aku pernah buat review di Grand Blue Wave Hotel ni




Tak sangka plak, menulis suka-suka je tup-tup dapat habuan plak. Inilah di namakan REZEKI

Harap-harap diorang jemput lagi lah aku ke sini lagi ek.










10 comments :

Farah Waheda Wahid said...

wah...congrats kak.... happy for you...enjoy your meal!

Sop said...

wah.. best nyer
boleh lah ajak kengkawan yer.. hehe

Cik Nurul Siezuka said...

Kak Lily nak juga.. Wink2... hehehe :)

Amanda Suria said...

alhamdulillah.....bestnya makan2 free

Faizal Pejay said...

Macam mana nak menulis tu boleh diorang bagi baucar.maksudnya kita cerita pasal makanan di situ mcm mana diorang detech.ping kat web hotel tu ke

Hazmin Hamudin said...

Kira ok la tu diorang hargai dengan apa yang telah kita tulis tentang mereka.

hazman aka species1980 said...

memang rasa sungguh dihargai nie...saper la pembaca bertuah tu kan....

shila azizi said...

meh ajak Shila..suka je bab makan2 ni... :)

*mukatakmalu offer diri..hahaha...

Denaihati said...

taniah yer. ada voucher lebih...hee hee. gurau je.

puanbee said...

wah sejak bila tukar theme ni , sekalu tengok mcm wordpress ..


tahniah kak rezeki tanpa di undang tu