Thursday, March 7, 2013

COWAY B-Day Hi-Tea Party

Hi Korang,

Aku terlupa nak citer event ni

Jom kita flashback kejap ke bulan lepas.


Aku dapat invitation ni dari Real Women Real Voices, alah yang sponsor aku COWAY Bidet selama sebulan tuh. Event cakap invitees untuk ladies je, so Mr Big teman aku sampai Acme Bar dan kemudian dia terus ke KLCC. Tak kan nak join plak kan. Ishkkk segan wokeh!


So my partner is Farah. Sebab orang lain semuanya busy bagai, aku ajak dia pi, then dia cakap ok je coz nothing to do kat umah. Ktorg sampai before 2pm cam tu, chop tempat dan borak dan borak dan borak…

Event start lambat, I knew it!


Sebab tu diorg sediakan a plain drawings and varisty type of colour pencil for us to kill the time!. Betul ko memang sangat lambat. So main kaler-kaler je.


Dah nama pun event pompuan, seharusnya citer pasal orang pompuan jelah. 


Citer pasal experience sharing toilet with men, funny storries about toilet, ada game kising-kising the artist dan memacam lagi.


Sambil tuh, makan-makan haruslah ada kan. Dah nama pun COWAY Hi-Tea. Tak kan adanya mee hoon bagai ye, kesemuanya pastries je lah.


Oh ye ke, setiap game ktorg akan diberikan markah in ice-cream sticks. Alah sket je team ktorg dapat coz lambat angkat tangan. Tapi yang paling ralat tuh tak menang satu voucher pun.

Alah tak per lah, kasi chance orang lain plak la. Nak sedapkan hati konon.


Event abis dalam kul 5pm cam tu and sebelum balik tuh, ktorg bergambo sakan lah uols.


Thanks to COWAY and Real Women Real Voices yang sudi jemput aku ke event ni, best gak dan jugak thanks to Farah coz suri jadi my partner ni crime.


Kalau korang nak baca lagi pasal event ni, klik kat link bawah ni tau. Diorg ni citer lagi details pasal games tuh.






Memintaklah lepas ni, RWRV ni sudi jemput aku lagi kan. Aku memang suka event2, party2 cam ni..

Hilang stress wokeh, di samping dapat kawan baru..




10 comments :

Farah Waheda Wahid said...

wah..akak dah update event pasal ni...terharunya... he he he...

Rinna said...

Wahh meriah.. sempat color2 lagi..

Kat rumah akak pakai mesin air coway.. mmg best dan senang guna.. :)

Dkna Abza said...

macam kenal jer yang sebalh tu..hehehee farah ey?

hazman aka species1980 said...

tu diaa.... dah banyak sangat event siap boleh terlupa pulak yea....btw cantik la ko colour tue....

nadia said...

kak lilyyyy, lepas ni kalau ada perlukan partner, nadia sudi jeee! :p

CikLily Putih said...

@Farah
ala terlambat giler nak update... malas punye orang kan

CikLily Putih said...

@K rinna
memang pun, senang ada mesin air coway nie

CikLily Putih said...

@Dkna
memang pun, siapa lagi kan

CikLily Putih said...

@Hazman
memang nasib baik ada kaler tu tau..kalau tak..

CikLily Putih said...

@Nadia
insyallah tau... tunggu ye