Friday, March 22, 2013

DOA MURAH REZEKI


Hi Korang,
Pepagi jumaat ni tak nak bebel panjang.
Ni aku kongsikan dengan korang doa untuk dipermudahkan rezeki.


Bukan apa dalam 2 minggu ni, banyak plak rezeki melimpah ruah kat aku. Walaupun lain yang aku nak tapi lain yang aku dapat, aku still bersyukur. Mungkin yang tak dapat tu bukan rezeki aku kot. Yang dapat ni, bolehlah digunakan kejalan yang sepatutnya
Alhamdulillah
Kalau ada rezeki lebih lagi, boleh lah aku kongsikan dengan korang plak ek.
Jangan lupa jadikan amalan ye.

Ni nak tambah sket:
Rezeki bukan sahaja dalam bentuk wang tetapi dalam bentuk kebahagiaan, kesihatan yang baik, masa yang banyak lapang, kawan yang baik, peluang menyambung pelajaran, business makin maju, tulis blog tak henti-henti coz idea mencurah-curah, dapat advertorial walaupun sket, dapat ilmu coding HTML, menang lucky draw, dapat pi travel FREE dan memacam lah.
Itu je
Anyway,
Salam Hari Jumaat korang..

p/s : Sebenarnya untuk peringatan diri sendiri ni ermm..


6 comments :

Farah Waheda Wahid said...

thanks for sharing kak... done kleenex sejibik...

Cik Nurul Siezuka said...

InsyaAllah... Sama2 kt berdoa.. Amin..

Amanda Suria said...

sama la entry ngan SA, ayat yang sama...moga dipermudahkan pintu rezeki...amin..

hazman aka species1980 said...

betul tu beb.... rezeki tu luas maksudnya....lagi sonok bila dapat sesuatu yang tak disangka-sangka....

Hawa nescafEVA dan hari said...

betul tu cik lily, rezeki tak semestinya harta sahaja. Kalau banyak harta tapi kita sakit pun takde maknanya.

Kasih Ibu said...

amalan bersedekah membuka pintu rezeki..semoga dipermudahkan..aminn