Saturday, March 16, 2013

Meatballs Di IKEA


Hi Korang,
Kalau ktorg ada project area Mutiara Damansara ni, kalau tak singgah ke IKEA memang tak sah.
Mesti kena singgah

Ntah apa yang sedap pun aku tak tau, tapi itu yang Mr Big duk rajin beratur walaupun panjang yang hazab. Kekadang tu sanggup hari minggu kuar rumah awal pagi nak ke sini untuk breakfast, walaupun diorg start menjual meatballs tu time lunch but still tunggu gak.

Then bila dapat makan tuh, bukan main berseri-seri siap juling bagai muka tanda puas.

Sekali order bukan 10 biji tapi 15 biji yang ada extra charges. Mak datok banyak gile, bila tanya dia boleh jawab apa, tengok saiz badan lah.

Dagingnya juicy, saiznya sekali sebiji je boleh makan dan yang gravy yang sedap, itu yang aku rasa Mr Big minat sungguh dengan meatballs ni.

Tetiba macam lama plak kat ke IKEA ek, kira ada chancela nak pi weekend ni.
Anyway, 
Happy Weekend Korang!




5 comments :

Mr & Mrs Sallehudin said...

Tu laa.. I pun skrg dh ala2 kamaruk jugak dgn meatball ikea ni.. hehe.. last week diorng wat promotion tau.. 10 biji meatball rm2 saja... ramai giler org beratur siap tapau lg.. huhu

marinahunny said...

hahaha lawaknya suami cik lily hihihi. Sy pon suka. Sesekali turun kl klu xde halangan mesti singgah :-)

Cik Kamoo said...

Dah lama tak makan meatballs IKEA nie....karipap IKEA pun sedap juga

Amanda Suria said...

aisey...tetiba terasa nak makan meatballs...lama dah x pi pekena..

Mas Zull said...

assalamualaikum cik lily....sedapnya bila la nak ke sana lg...:)