Friday, March 1, 2013

2 Kali Ke Big Bang Wolf 2013

Hi Korang,

Sampai 2 kali aku ke event ni.


Bukan apa-apa pun but seronok sangat tengok buku-buku omputih yang banyak sangat. Kira macam teruja gituh.


Semalam memang tak sangka nak ke sini sebab masa ktorg pi makan kat The Mines tengok parking bukan main penuh. So hirau kan jelah. Tup-tup time tengah makan, tengok orang duk kira kanan menjinjit beg plastik gambo serigala hitam ni. Then member aku cakap, la hari ni ke start BBW ni. Makan cepat-cepat terus je berdesup ke MIECC, alah sebelah je pun. ½ jam je shopping beli buku. Pilih yang mana berkenan di hati then terus balik opis, takut kena bebel dengan bos botak plak kan.


So tadi pergi lagi BBW ni. Ala lepas makan ada free time sket, melangkau ke sebelah jap. Mak datok ramai ulat buku tengah duk memilih buku. Aku just browse coz dah tau buku mana nak beli. Pilih-pilih then terus bayar.

So inilah hasilnya

Semalam punya – 3 buku RM15.00

Hari ni punya – 3 buku RM15.00

Murah giler kan!

Ntah bila masa aku nak baca pun tak sure lagi, tapi di sebabkan seronok benau dengan buku-buku beli gak lah.

Tapi buku How to draw people tu bila plak aku nak belajar melukis ek.

Ishkk suka buang masa betul tau.

Korang kalau nak ke BBW 2013 ni sempat lagi. Dia sampai 4thMarch 2013. Kalau boleh dating pepagi, boleh lelama sket dan tak ramai orang lagi kan.

Itu je

Selamat berweekend korang…



7 comments :

bibi yusof said...

akak.. sy baru pon pegi semalam.. tk jumpe pon.. hehehe.. sy g ptg.. beli buku untuk anak anak je... untuk diri sendiri tk reti nak pilih.. byk sgt..

pastu sama la cam akak.. tk tau la bile nak bace... hahaha

CikLily Putih said...

geram di buatnya tengok buku2 ni kan

hazman aka species1980 said...

perasan gak iklan nie kat tv....dalam hati mesti fikir ko pegi punya....

ashadin said...

tak beli novel cinta ke? heeeee

Izzat Eshak said...

Tak best pulak tak sempat nak gi BBW kali ni. Ingat nak borong buku banyak2 =)

Cik Nurul Siezuka said...

ade lagi ye kak.. nak pergi.. Tq kak for the info.. ;)

Amanda Suria said...

x pernah terjah lagi...mesti best kan?