Monday, March 25, 2013

Melepas Sudah Nak Kurus PERCUMA!


Hi Korang,
Semalam is the best time untuk mengemas segenap sudut yang ada dalam rumah aku ni.
Sekali kumpul sampah dapat seplastik hitam penuh. Yelah banyak sangat PR release, CD, goodies yang tak pakai dan dah expire kan.
Jawabnya semua ke tong sampah lah.
Tengah duk belek-belek voucher ni, terpandang plak surat ni.

Wah rupanya aku dapat FREE treatment voucher dari Marie France KLCC hari tu yang aku attend tuh.
Baca punya baca, rupanya expire pun last week.
Ishk melepas sudah!
So tak chance lah aku nak merasa kurus 2-3 inchi kan
Sabo jelah…

Takper banyak lagi rezeki yang aku boleh dapat, konon nak sedapkan hati.


8 comments :

Amanda Suria said...

xper la..xde rezki kan...

KiD said...

ahhaaaa... skrang pun dah makin banyak paper bag, press release, poster dan lain2.. fuuuhhh

hazman aka species1980 said...

takpe2x... korset PB still ada lagi kan...hik3x

- zuriey - said...

takpe mana tau ada lagi rezki cam2 pasni.. tak pun kene exercise turun naik tangga.. :)

Izzat Eshak said...

Terlepas peluang ye cik lily?
Takpe, ada rezeki lain pas ni

jal said...

hahhah melepas sudah, xpe2 jogging seminggu boleh ganti 2-3inch kalau pi tempat tu heehe

Cik Nurul Siezuka said...

X per.. lepas ni esti ade rezeki lain.. ;)

Anonymous said...

okei xpe..kalau nak cuba herbalife pun bole contact saya 0199388056:)serious people only..