Sunday, March 3, 2013

#PrayForLahadDatu

Hi Korang,

Quick update tengahari ni.

Tak de apa project pun hari ni, just nak pi outing dengan family je.

So abis je berZUMBA kat umah ni, aku duk layan twitter sambil tengok Jalan-jalan cari makan.

Sekali kuar status ni


Hah ko, dah 5 orang di Semporna dan 2 orang di Lahad Datu.

Ya Allah, takutnya aku. Kalau merebak satu Sabah cam ne? kalau merebak hingga ke Semenanjung Malaysia ni cam ne plak? 

Terus semua ni bermain dalam kepala otak aku ni kan. Nampaknya lepas ni kita-kita pun kena standby gak kan. 

Masih lagi duk mengadap twitter nak tau perkembangan kat sana, nanti aku update lagi ek

Anyway teruskan berdoa untuk mereka di sana ye...







3 comments :

Aju Mohit said...

berdoa semoga wira2 dan rakyat sabah dilindungi Allah

KiD said...

harap semuanya okay dan kembali tenteram buat Negara kita yang tercinta..

Izzat Eshak said...

#PrayForLahadDatu