Sunday, February 17, 2013

Cerita Weekend Saya

Hi Korang,

Biasalah kalau weekend tak de event nak attend, pepagi hari tu memang ktorg bergotong-royong mengerjakan rumah burung merpati ni kan.

Di antaranya

basuh kasut, rasa cam budak sekolah plak kan

basuh baju, kang tak de baju nak pakai plak


goreng bantal, supaya tidur tak salah bantal lagi

kemas baju yang tak muat, ini baru Mr Big punya belum aku punya lagi


dapat seplastik beso sampah, gila banyak tuh

Letih dibuatnya...

Hah ko memacam menda yang dibuatnya. Itu baru setengah hari. Kalau satu hari rasanya berkilat dalam rumah tu kan.


Apa-apa pun dah penat-penat buat kerja, ktorg pun merewardkan diri ktorg dengan berlengar depan TV berdua sambil menguyah junk food yang banyak tu kan.

Barulah syiok sket nak update blog kan, rumah dah kemas cantik.

Ok ok mood sudahh mariii....







5 comments :

♥MAMASYAZA♥ said...

sama jugak cam akak, semlm kemas bilik ami, lap perabot mop lantai. happy gila bila dpt lipat segunung timbunan baju...hehehehehe. lega rasanya

Amanda Suria said...

sama mcm SA kat umah ni...dgn anak buah demam, anak sendiri demam ...mcm2

Kifli Mally said...

hahaha makan hati yer dia bawa 3 botol semua sekali ^_^

Ummiarissa Mahdi said...

bukan goreng bantal....salai bantal namanya tu hehehe...tinggi yo rumah...tak gayat ke?

Dunia Wilma said...

Betul2 gotong-royong nie CikLilyPutih :-)