Monday, February 25, 2013

Beli Majalah EH Dapat PERCUMA Produk Neutrogena

Hi Korang,

Semalam lepas abis keje photoshot kat Bangsar Village II ni, ktorg jejalan la dalam mall ni.

Tempat orang kaya tuh

So tak shopping apa pun, just duduk minum kopi kat Artisan Bar je. Sedap gak kopinya, smells good sungguh.

Abis minum terus turun, tup-tup lalu kat depan BORDERS bookshop ni. Apa lagi singgah kejap cuci-cuci mata sket tengok ada buku-buku best tak. Ingat nak cari majalah sket untuk baca dalam kereta nanti, so pi la kat magazine rack.


Boleh terpandang plak majalah EH untuk bulan Mac nanti. Covernya FAZURA tuh. So terus je pi kaunter nak bayar. Then budak cashier masukkan menda lain dalam beg plastik aku.


So aku cakapla itu bukan aku punya, dia kata Kak, kalau beli majalah EH terbaru ni dapat FREE gift. Oh, ye ke, aku pun orait jelah.


Masuk dalam kereta je, amik majalah tu sekali tengok dapat 2 produk Neutrogena ni lah. Bukan sample set tau tapi botol beso. 2-3 kali aku membeleknya. 

Ini sudah bagus!


Selain daripada dapat beauty produk, ada gak dapat buku pasal fesyen. Segalanya pasal fesyen, so bolehlah refer nanti ek.


So korang yang kaki freebies tuh, baiklah dapatkan cepat. Alah magazine pun baru RM7.00 je. Harga produk pun lagi mahal dari tu tau.

Rasanya kalau kedai mamak tak de kot, cubalah korang pi tengok kat bookshop yang beso sket kot macam MPH, BORDERS, Kinokunya, Times ke kan.

Baik cepat sebelum abis tau...





8 comments :

Pena Islam said...

wah..mcam best je..produk neutrogena mmg mahal..sbab kualitinya tgi.nk kna dpatkan jugak ni

Marya Yusof said...

Hola CikLily!

Bagusnya! Tp kat Peru ni mana nak cari? hikhik... sgt jeles :p

Fions said...

Untuk Borders je kot

Rasp said...

eh ehhhhh nak kena beli gak ler hahahahahahahahaha...

shila azizi said...

alamak kena beli nih! favourite produk tu..

мs. вавз чuмıкo said...

This is so cool,i would love to check this out but i'm wondering where else have free this besides in Borders Bangsar Village II??Any idea ;)

Mas Zull said...

assalamualaikum lily...bestnya dpt percuma je...:)

Fiona said...

Nicole, check Borders website