Friday, February 17, 2012

Hadiah Comel Dari Nippon Paint

Hi Korang,

Rasanya tahun lepas kot aku join contest Nippon Paints kat Nuffnang punya website nie lah. Walaupun tak menang Top 3 tapi menang lah jugak Top 50. Wah kagum gak tau.


Acara penyampaian hadiah di adakan dekat Cathay Cineleisure, E-Curve ok, jangan nak jeles. Tak lah sebenarnya aku mintak tolong intern Nuffies ni Si Joel amikkan untuk aku coz tak de masa nak ke Office Nuffnang, bukan aku je Si Benjamin pun suruh amikkan gak.  Dah berjalan-jalan dengan toys ni  kehulu hilir, semua orang pandang kan. 


Comel kan, lembut plak tuh. Geram dibuatnya.


So aku dah sediakan tempat untuk si Green Blobby ni, nak tau kat mane? hah sini lah kat kerusi malas ktorg ni. Functionnya untuk di jadikan pengalas belakang time ktorg duduk-duduk tengok tv. Jadi bila sandar tu rasa smooth je, tak de lah tulang berlaga dengan kerusi kan.

Hahahahah zalim tak? 

Anyway thanks to Nuffnang and Nippon Paints for these cute gift.

CLP notes : Banyak dah toys kat umah aku ni, tapi tak de sapo nak main...huhuhuhuh


18 comments :

AlyzaFisol said...

meh bagi kat saye toys tu, konpem sye bermain2...hehehe.. :D

POSH76 said...

aduhai cumilla aku pun minat patung ni takdela free gift kalau beli cat nippon...hehe

pnsusu said...

wahhh comelnya,,,,

su su x sempat amik lg,,tak sabar ni...
he he he,,boleh wat poluk-poluk

Myvitrd said...

sama warna dengan kita punya.. saya dapat 2 jgn jelous.. hahaha

Lin Azlina said...

alahai..ruginya tak amik...sy pun dapat jugak...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alololo soooooo kiuttt

Outdoor Furniture said...

It is the interesting offer to win the gifts and do some extra work.

myminiblogshop said...

bagi anak saya la toys ciklily tu.hee

mrs adam said...

bagi anak saya la toys2 ciklily tu.hee

Denaihati said...

tahniah.

CikLilyPutih said...

@Alyza
ishkk orang nak bagi buat kecik lah..

CikLilyPutih said...

@Posh76
apsal ko tak join contest ni, mesti dapat punye lah

CikLilyPutih said...

@pnsusu
pi amik cepat, mesti leh pilih colour lelain kan

CikLilyPutih said...

@Myvitrd
yelahko anta 2 entry so haruslah dapat 2 kan

CikLilyPutih said...

@Lin Azlina
cepatlah pi amik..

CikLilyPutih said...

@mak dara
comel kan

CikLilyPutih said...

@myminiblogshop
tunggu ekk.. nanti nak buat contest

CikLilyPutih said...

@mrsadam
mano bleh.. sayang lah