Tuesday, February 14, 2012

Cantik! Name Card Percuma Dari UK

Hi Korang,

Ni lah hasil berblogwalking ke website HafizRahman hari tuh. Kat blog dia ada mentioned sesapa nak name card free dari Facebook punya design just klik kat situ. Aku pun cuba nasib je lah kan. 


So isi lah segala details yang diorg nak kan. Design plak ikut Facebook Timeline je. Senang tak yah nak perah-perah otak nak letak gambo apa, font apa kan.

Ingatkan tak sampai, maklumlah FREE kan. So confident level tu cam kureng sket lah.


Tup-tup 2 ari lepas, aku check mailbox kat umah ada plak parcel dari UK ni. Memula ingatkan Ulu Klang tapi dari United Kingdom ok.


Tengok-tengok, cantik tak? Simple je kan. Ingatkan sekeping 2 je dapat, rupanya 50 pcs tuh. Banyak gak.


Sayang plak nak kasi kat orang lah. Tapi nak simpan pun buat apa gak kan, dah functionnya untuk diberikan kat orang. So bagi lah. Sesapa yang dapat name card special edition ni dari aku ni korang memang bertuah lah.

Korang nak? rasanya boleh lagi ko diorg tu terima design cuma tak tau lah kena bayar ke tak kan. Cubalah nasib kat sini www.moo.com then search Facebook timeline name card. Semalam Mr Big cuba still boleh lagi kan, buat make sure korang punya facebook dah tukar ke timeline lah kan

CLP notes : Rasa cam VIP plak kan, nak bagi2 name card kat orang. Pirahhh


18 comments:

hazman aka species1980 said...

tu la...ade dengar gak pasal promosi nie...tapi bila nak request dah lepas date line...beb..aku cop satu yekkk

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhhhhhhhh cantekkkkkkkkkk

Ma'am IEDA said...

Cantik Cantik Cantik... Cam postcard...

Errah said...

best..ada kad sndiri dah..

Fazrol said...

Waa.. Jeles2...

akuzle ayu said...

fuyoosss! mmg semart, der... jeles ai hokeh? jauh plaks tuh. so eksklusif.. ko simpan 1 ker 2 cukup ler. bak mai kt aku 1. hobi baru aku ngumpul biz card. blogger hebat cam ko dh mmg HARUS ado mender neh weh. blogger picisan cam aku pon dah langsai 100 pieces biz card bg org dah....hihihiihih...ko neh, humble sungguh...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kita punya hr tu 600 keping lepas tu peram tak tahu nak bagi sapa..hahahaha

atreyu strange said...

fuiyoo.. jeles mak tengok! aritu ada gak tengok orang kat TL cakap pasal ni, tapi tak amik port. nyesal lak skang. huhu.

CikLilyPutih said...

@hazman
dont worry, ko mesti dapat punya lah..

CikLilyPutih said...

@mak dara
itulah tak sangka plak jadi cantik cam tu kan..

CikLilyPutih said...

@Ma'dam Ieda
oh TQ so much

CikLilyPutih said...

@Errah
ala buat je untuk suka-suki

CikLilyPutih said...

@Fazrol
apa tunggu lagi, pi order cepat2

CikLilyPutih said...

@akuzle ayu
wokeh2 aku dah simpankan untuk ko jugak..100 pcs dah langsai ko lagi hebat dari aku kan...

CikLilyPutih said...

@elismie
hah ko blom kasi aku lagi kad ko, nanti kite exchange ek

CikLilyPutih said...

@atreyu strange
sesal dulu pendapatan, sesal kemudian tak guna lagi huhuhhuhu

MaryaYusof said...

Wah, org femes haruslah ade name card... tak tipu* serius ni ...hehehe

nak jugaklah...tp buat sendiri je lah...hikhikhik...dah siap nnt saya tunjuk k :)

Berangan fofuler...ahaks

CikLilyPutih said...

@Marya
alah buat je bukan mahal pun sesaje suka-suka kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails