Wednesday, February 1, 2012

Terglamer Sekejap Dalam Volkswagen Bloggers Review Video

Hi Korang,

Semalam masa aku pi Chronicle Sreening, Farah Nuffies ada cakap pasal video ni kat aku but aku still can't catch up lagi, until Merryn tag aku this video then baru aku faham.

Meh, layan video mengenai Volkswagen Test Drive nie jap.



Ermm tup tup termalu plak aku tengok video tuh, masa interview session tu aku tengah berpeluh2 coz matahari tercarak atas kepala kan, itu yang cam bersinar je muka tuh.

Meh, check out my review on this test drive.

Anyway, thanks to Volkswagen and Nuffnang for this great experience.


CLP notes : Malu konon sebenarnya suker kan kahkahakhakhak




6 comments :

Eyriqazz said...

ahh jeallousss..kenapa eden tiada sekali di video ni?sob2...

KiD said...

untung laaaa... glemer retis gittuu..

Outdoor Furniture said...

Hello there... bella , we found perfect solution to your yahoo question at below link . Hope you find what you are looking for at below link. All you need to do is search.

hen party said...

Thanks for sharing this nice blog.It is really great blog.

CikLilyPutih said...

@eyriqazz
ko lambat! kahkahakhaa

CikLilyPutih said...

@kid
apsal ko tak apply ek.. rugi ooo