Monday, February 27, 2012

English Breakfast @ Kedai Kopi Tasik Shah Alam

Hi Korang,

Aku memang jarang ke Shah Alam kalau tak de sebab ek. Yelah tak kan nak buat masa gitu je kan. Sebab Mr Big ada photography class kat Taman Tasik Shah Alam ni so aku ikutlah sekali. Dapat jugak jejalan sambil cuci mata kan.


Perut pun lapo dan class pun belum sempat start lagi so pi lah bersarapan kat Kedai Kopi ni. Memang nama kedai ni kedai kopi ek. Memacam menu ada baik local or english breakfast kan. So tak nak rasa ngantuk dan cepat letih so ktorg decide amik english breakfast. Sekali sekala nak jugak perasan jadi orang putih kan.


So Mr Big pilih Roti Bakar Ala Inggeris 


Aku plak pilih French Toast.


Wah kelas kan, memasing tak nak kalah. Order kemain lagi. Cepat gak lah makanan sampai. Siap ada buah sekali tau. Tang minum yang kelakar sket memasing plak kopi ais dan kopi O ais, langsung hilang keinggerissan tu kan. 


Apa lagi lagi makan dengan enjoynya sambil nikmati pemandangan tasik shah alam yang sangat ramai orang time tuh coz ada event HerbaLife. Nasib baik diorg tak suruh aku join kuruskan badan kan.

Sangat tak orang putih wokeh...

Nanti citer pasal Nuffnang Birthday Bash ek.. Camera pun ntah kemana coz balik semalam main campak gitu je, so stay tune...



14 comments:

KiD said...

waaahh.. cerita kedai kopi.. yang ni kat tepi tasik shah alam kan?

NUNU EERA said...

kopi ape yg sedap kat kedai ni yek..?

POSH76 said...

bessnyer aku suker bfast ala2 camni

Alynn Notnot said...

tgk gambar2 ni je perut dah berorkestra T.T

e.l.i.s.s.m.i.e said...

terima kasih lily utk goodies bag itu :) lenkali datang shah alam, contact la me sekali :) elissmie[at]gmail[dot]com.

google plus one said...

I have interns on my farm also. Could you explain to me how the sub contractor system works.

the sun daily said...

sedapnye roti....nak!!!

Sha said...

tempat ni mmg terbaik cik lily sbb view dan ambience. ecewahh. anw kadang2 ni port sha dan enchek hubby makan bila kami balik umah parent enchek hubby di shah alam..

CikLilyPutih said...

@Kid
itulah betul2 tepi tasik

CikLilyPutih said...

@Nunu
kopi o ais

CikLilyPutih said...

@Posh76
ko memang ala2 inggeris sungguh kan

CikLilyPutih said...

@alyn
pi makan cepat ye

CikLilyPutih said...

@elismie
alah tak pe, rezeki untuk anak ko kan..

CikLilyPutih said...

@sha
memang pun sangat cozy

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails