Sunday, February 19, 2012

Sunday Post : Pau For Breakfast

Hi Korang,

Breakfast dengan pau ok ke?

Untuk ktorg ok je asalkan ada dish yang lain sekali kan macam cekodok ke, mee goreng ke, kuay teow ke, nasi lemak ke kan. Kalau makan pau je mana cukup. Bising Mr Big dapat makan sket je for breakfast.


Aku memang tak reti nak buat pau ni. Semua ni memang aku standby beli yang frozen punya. In case, kalau ada tetamu datang senanglah kan. Bukan setakat pau je, karipap, popia, roti canai yang frozen ada je dalam fridge aku ni. Lapo-lapo je terus leh masak dan makan kan.

Korang plak breakfast apa tadi ek..


8 comments :

Errah said...

nom nom nom..sedapnye..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sedapnya pau. susah nak cr pau jagung..

transformed housewife said...

sedap jugak mkn pau utk breakfast.

KiD said...

pau kacang tetap di hati... BBQ pun sodap! nyum nyummmm

CikLilyPutih said...

@errah
itulah pau panas

CikLilyPutih said...

@elismie
pau jagung? biar betul ada ek

CikLilyPutih said...

@transformed hsewife
itulah lazat sungguh

CikLilyPutih said...

@Kid
aku pung suka pau kacang.. sedap kan