Tuesday, February 28, 2012

Nuffnang 5th Birthday Bash Celebration

Hi Korang,

Dah 5 tahun dah rupanya Nuffnang ye. Pejam celik pejam celik sekejap je rasanya. Sempatlah aku dengan Mr Big ke birthday party Nuffnang kat Neverland Club KL. Not bad gak tempatnya. Tengah KL parking pun senang depaan club je cuma bayo je pre entry RM3.00 je sangat murah berbanding dengan club2 lain yang penah aku masuk.

Sesampai kena check IC dulu sebelum masuk, cukup ke tak umur nak masuk kan. Hah, ktorg nie terlebih umo itu yg cepat je dapat masuk tuh. Register kejap, amik goodies bag and kene cop tangan tanda ktorg boleh masuk. Then ada tempat untuk bergambo dan sign big birthday card kan.


 






 
Memasuk je dah ramai yang sampai. Bloggers kalau event beso2 nie memang cepat je sampai. Yelah nak bercamwhore sakan kan. Itu yang seronok tuh.

So acara di mulakan dengan solo performance by Luke. Dia ni penari yang serba boleh. Semua step dance yang pelik2 dia boleh buat. Terrer tuh.

MC for tonight phat-babes from Hitz FM. Kelakar yang amat. Hilarious.

Then The Boss of Nuffnang, Timothy Tiah mesti lah kasi speech sket kan.

 


Acara nyanyi2 birthday song and potong kek sambil buat pose lagi stickman kan. Comel sungguh.


Barulah ada live band performance and some Q and A session untuk bloggers. Ada yang dapat t-shirt, special tumblers, digital camera dan holiday trip lagi. Aku? cuma dapat t-shirt sehelai jadi lah kan. Sapa nak bagi.






Lepas tuh, acara bergambo ni tak abis2 dari dalam club sampai ke luar club. Kalau dah blogger tu blogger jugak lah. Amik gambo mesti tak lepas kan.


Anyway thank you Nuffnang for this special invitation ye. Hopefully akan ada great activities for Nuffnangers ye. 

CLP notes : Tak tulis pepanjang pun coz ramai dah tulis pasal ni. Korang leh check it out kat blog diorg jugak ek. Sharing is caring kan.






19 comments:

JMR said...

korang sumer nampak biru la! terbaik nuffnangers!

KiD said...

seronok bersama-sama bloggers... steady lah!!

kak ina kl said...

wah bestnya...rugi takleh join aaa..

ellaNadj said...

kak, ella nk kopi gambo kite tu boleh.. eh dh kopi dh pon gmbo kite tu.. hikhikhik

Zarul Umbrella said...

best2...jeles2

AlyzaFisol said...

ala...x bergambar ngan ciklily pun malam tu...huhuhuh

Merryn said...

sob sob.. sedih sesedih nye merryn. pilu hati sebab tak dapat pergi... huhuhu...

akuzle ayu said...

besh sesungguh.. biler laaa Nuff nk jemput kiter plaks...huhuuhuhu

Sha said...

dah lama tak jumpa cik lily, spt biasa cik lily bertambah sweet... rs nak mintak skit je sweet cik lily tu.. ngeh3

Cik Nurul said...

hi cik lily yang comel.. :-)

CikLilyPutih said...

@JMR
itulah ko je yang tak do lah

CikLilyPutih said...

@Kid
ko memang suka kan...

CikLilyPutih said...

@K ina
ala tak per ada byk lagi event lagi nanti

CikLilyPutih said...

@Ella
amiklah tak kisah pun

CikLilyPutih said...

@Bro Zarul
la kenape tak apply, mesti bestnya lah

CikLilyPutih said...

@alyza
alah tak per byk event lagi lagi kan..

CikLilyPutih said...

@Merryn
itulah cari gak you but tak nampak pun. rupanya demam ek

CikLilyPutih said...

@akuzle
kenapa tak apply? kan dah rugi..

CikLilyPutih said...

@sha
jangan sweet sangat ye sha, nanti kene kencing manis nant kahakhak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails