Friday, February 17, 2012

Proton Cars For Sale

Hi Korang,

Aku tau lately ni ramai nau suka tukar kereta kan, dari kereta nasional ke kereta import. Memang hebatlah orang tuh. Tapi cam ne plak dengan orang yang tak mampu, nampaknya guna je lah kereta buatan Malaysia kan macam aku.


Of courselah sebelum nak beli tu, mesti nak survey dulukan. Hah meh aku memperkenalkan kat korang website CarSifu.My ni. Apa yang korang nak tau pasal segala jenis kereta termasuklah kereta-kereta import semuanya dalam CarSifu.My ni.


Tak kisahlah kereta baru je, kereta secondhand ke, kereta model lama ke semuanya korang boleh search di sini. Bukan itu je selain dari korang nak survey untuk beli kereta, korang jual boleh advertise kereta yang korang nak jual. Alah register dulu kat CarSifu.My ni then ikut je instruction yang diorg dah sediakan tuh.

Cam ni, korang klik je kat kereta mana yang korang minat then details mengenai kereta tu kuar lah. Spec, body, harga, location every single thing lah yang korang nak tau pasal kereta tuh.

Hah, senang kan. So sesapa yang tengah sibuk2 cari kereta nak beli or jual ni boleh lah korang cadangkan CarSifu.My ni. Memang bagus website. Tak yah nak kuar buang masa nak singgah memana car dealer kan. Once dah pilih bolehlah call untuk test drive.

So check it out tau CarSifu.My



3 comments :

Zarul Umbrella said...

tq saya sedang melayari Carsifu.com

CikLilyPutih said...

@Zarul
memang bagus pun website ni, sesuai utk org nakbeli kete

Danari8 said...

di sini adalah kereta proton untuk dijual
Proton cars