Saturday, February 4, 2012

Cuti Panjang Langkah Pun Panjang

Hi Korang,

Ermm cuti panjang lagi, maka semua orang berpusu-pusu nak pi bercutikan. Highway pun haruslah jem tak terhingga kan. 


Aku? haruslah pi bercuti gak. Alah dekat je 4 jam driving. Tapi kalau aku bawak haruslah 3 jam je kan. kahakhakha. Rindu nak pi main paragliding lah.

Anyway, Selamat bercuti panjang korang. Berhati-hati di jalan raya yea

Kalau ada masa nanti aku update pasal movie Star Wars Episod 1. Best sungguh ooo. Aku dah tengok plak kat 3D Imax. Haruslah cam terperanjat2 sket kan.

Chow...


8 comments :

JMR said...

kihkih..dh mcm update status fb aku tajuk entri ni..gi mana tu? hepi holiday!

earnic said...

selamat bercuti kak. i cuti ke kelantan :D

KizZ said...

Bercuti kat mana tuh? Mau ikot!

MaryaYusof said...

Happy Holiday CikLily!

CikLilyPutih said...

@JMR
memang pun aku cilok tajuk ni dari status FB ko.. nak credit kat ko sket kahkahakha

CikLilyPutih said...

@earnic
wah ke kelantan, selamat bercuti ek

CikLilyPutih said...

@kizz
alah tak boleh ikot.. pi honeymoon khakahka

CikLilyPutih said...

@Marya
alah u ari2 holiday kat Peru kan.. kahkahakhak