Saturday, February 18, 2012

Mari Menyanyi Bersama T-Rex

Hi Korang,

Kalau dah boring-boring dan tak tau nak buat apa, jom layan karaoke dengan Si T-Rex ek.

Si T-Rex yang comel

Kalau tak tau lirik, ni aku dah attached kan lirik lagunya. Alah senang je. Tak banyak pun. Nyanyi 2-3 kali korang dah boleh hafal dah


Nak lagi best, cuba korang nyanyi sambil dance sekali macam Mr Big buat kat video tu ek..Then pasang lampu lip lap cam dalam disco tu kan.

So enjoy yea and happy weekend.

CLP notes : Seronok sakan orang tu coz jadi model Petrosains kan.. Nyampah tau!






1 comment :

KiD said...

wahahahah.. best lak tgk..