Tuesday, February 14, 2012

My Awesome Office For Today

Hi Korang,

Hari ni mood cam ke tasik depan office aku ni. Idea dah di block akibat banyak nau tengok tv malam tadi ni. 

Di tambah plak, mood nak keje pun kurang gara-gara bebudak opis aku ni plak pi ke China ada site visit, then tinggalkan aku sengsorang coz passport aku hampir mati dan buat visa tak lepas.

So duk melanguk je lah...



Betullah aku tak tipu, totally kosong tak de orang kan. 

So apalagi, meh buat keje yang berfaedah untuk diri aku sendiri seperti melukis, melukis dan melukis. Alah lagipun dah lama tak pegang pensel dan pemadam kan. Dapat gak release tension.

Korang mesti tergelak2 kan tengok apa yang aku lukis ni, biasalah skill melukis tu dah hilang lah..

CLP notes : Tak sia-sia ayah aku anto aku pi school of architecture kan..




11 comments:

Ma'am IEDA said...

nice drawing...

Mooniqueen said...

Patotlah mood kelaut...hehe..Kene tinggal rupanya...hehe...xpe2 next time

KiD said...

hebat lah kak hadijah melukis.. steadyy!! :)

CikLilyPutih said...

@madam Ieda
itu lah, asah bakat katanya

CikLilyPutih said...

@mooniqueen
itulah yang sodey tuh hhuhuhu

CikLilyPutih said...

@Kid
abis lah aku... apsal ko pi tulis nama aku kan khakahkahka

MaryaYusof said...

Terrornye die melukis...dulu minat gak melukis tp bila dah amik course a/c tak reti dah pegang pensel, brush...asyik pegang kalkulator je...hehehe

Lupa la, entry sweet & spicy tu sb ada agar2 laici jd sweet, spicy sb ade masak lomak cili api...kekekek...

hazman aka species1980 said...

beb...nak sain autograf.... lepas nie boleh ajar kitorang buat plan bangunan pulak kan....

AlyzaFisol said...

cantik la lukisan tu...kalo sye, konpem lg huduh...hehehe

CikLilyPutih said...

@Marya
betul ke resipi dia cam tuh, ishk sepecial tuh

CikLilyPutih said...

@hazman
bangunan itu rahsia okeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails