Sunday, February 24, 2013

FAZURA Yang Anggun

Hi Korang,

2-3 hari ni tak leh nak update entry sangat

Sebab blogger OTAI Cik MiaLiana tengah duk sibuk mengodek blog aku yang comot ni.

Oleh itu,

ni je sempat aku upload entry untuk weekend ni

jeng jeng jeng

Jelitawan FAZURA

Ya ampun, cantik sungguh dia ni. Dahlah kulit cantik di tambah plak dengan senyuman yang sungguh menawan.

Berbeza sungguh dengan pompuan yang sebelah tu kan, langsung tak cantik....  akhakhakahkhahka

Jangan jelessss tau....


12 comments :

Errah said...

fazura mmg cantik..suka tgok dia..bestnya clp dpt jumpa..jelesss

Fazrol said...

lap you laa Fazura...
comel... ha ha ha...

Azham Vsvc said...

Cemburu!!! Saya suka sangat dengan Fazura ni...cuma tak berkesempatan nak jumpa je lagi huhuhu :(

By the way...dua-dua cantik hehe :)

Cik Kamoo said...

fazura mmg cantik....sangat!!

amir rofie said...

Semoga blog ini sukses dan menjadi seperti blog mentornya..

deq noor said...

cantik kan fazura... suka gak dgn dia..

Mia Liana said...

jeles sangat2 ni.....

QasehnyaRania said...

alahai siap letak tangan kat bahu lagi tu..jeles tau :D

Sherry said...

both pretty ladies :D

Im happy being alone said...

ooh fazura..kamu memang cantikk..

hazman aka species1980 said...

Fazura nei memang natural beauty sungguh laaa....

Human Hair Products India said...

Semoga weblog ini sukses dan menjadi seperti weblog mentornya..