Monday, February 18, 2013

VANITY TROVE Box Buat Aku Gembira


Hi Korang,

Last week aku ada dapat satu kotak yang penuh dengan surprise.


Yeah!

Orang pompuan memang excited dengan menda-menda yang mencantikkan diorg, ye kan? Jangan nak tipu ek, dosa tau.

Hilang stress balik keje hari tuh.


Cantikkan kotaknya, bila aku buka je ermm wangi sungguh baunya tau. Rasanya kotak dia boleh guna simpan menda lain ni, yelah keras tu memang tak mudah koyak la.


Ok meh kita tengok apa yang yang ada dalam beautiful surprise box ni ek. Semuanya brand best-best dan mahal kan. Mana korang boleh dapat dalam satu kotak yang sama.



ORIKS Wild Ginseng Stemcell Twister Essence and BB Cream 
(RM218 and RM108 for 35ml)

Dengar citer BB ni no.1 kat Korea. Oh patutlah kulit diorg cantik ek rupanya pakai cream ni. Reduces visible pores while hydrating and nourishing skin.

B.LIV Blackhead Sebum Gel 
(RM139 – 30ml)

Remove white heads and blackheads gently and effectively. This wonder gel also keeps oil secretation under control and banishes all kinds if skin irritations.

BENEFIT POREfessional Cream 
(RM115 – 22ml)

Minimise the appearance of pores and fine lines with this smooth operator. Silky and lightweight, wear on its owen or under or on top of makeup. Its translucent, oil free formula.

SYSTEM PROFESSIONAL Shampoo and Repair Mask
(RM65 – 250ml and RM100 – 200ml)

Its protects and repaired coloured hair and ensures long-lasting colour brilliance as it cleans. Its serves as protection that prevents your hair colour from fading.

DI PALOMO Tuscan Rose Hand and Body Lotion 
( RM69 – 250ml)

Its blended with moisturizing olive and sweet almond oils after your shower for soft, smooth and nourished skin.

Ada gak voucher dari ORIKS diorang selitkan. Untunglah kan boleh shopping lagi. Tapi mesti cuba dulu, sesuai dengan kulit atau tidak ye.

Hah betul tak buat aku gembira?

Of course!

Vanity Trove ni merupakan satu kotak yang penuh dengan beauty product yang terlatest di pasaran. Dengan hanya RM60 je sebulan kita boleh dapat segala mak neka produk yang terkini tak kira lah shampoo ke beauty cream ke, shower gel, lotion semuanya brand-brand yang terbaik.


Setiap bulan produk dalam kotak tu akan bertukar, bukan dapat menda yang sama je.Kalau nak tau more details pasal VANITY TROVE box ni meh klik kat

Facebook Page VANITY TROVE MALAYSIA


Apalah sangat RM60 kan berbanding ko pi makan kat T.G.I.F tuh. Aku lah tu yang selalu ke sana huhuhuhu…

Mau cantik tak...




4 comments :

Farah Waheda Wahid said...

wah...ai is jeles kay kak... ekekekeke...bestnya...

ejulz said...

waaahh.. produk kecantikan rupanya.. hehe

Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

nor faezah alias said...

salam ciklily..nak tny..yg vanity trove box ni klu subscribe for 1 month punye, maknenye every month kne beli ke? @ ikut suke kite nak beli bulan bape?hehe..sory x bape faham la...

Izzat Eshak said...

Tak dinafikan, dak2 pompuan memang suka suprise2 ni. Hehe =P