Friday, December 28, 2012

VANITYTROVE, Surprise Untuk Wanita Setiap Bulan


Hi Korang,

Meh sini bayangkan sket:-
Seharian korang bergelut kat opis untuk siapkan kerja-kerja yang melambak tu di tambah plak dengan stress lagi kan. Tup-tup bila balik rumah, korang terima satu kotak PINK yang dalamnya ada memacam produk kecantikan yang hanya untuk korang je.

Happy tak?

Haruslah, terus hilang STRESS tu kan

Di ilhamkan dari fukuburuko, iaitu kotak misteri yang mempunyai produk gaya yang tersendiri dari Jepun, VanityTrove mempersembahkan servis unik ini di Malaysia.


Ini adalah trend terkini bagi wanita yang inginkan kemanjaan.

Eleh, suka lah tu bila aku citer bab manja-manja ni kan.

Ye senang je nak dapatkan kotak PINK ni, baca ni

1)     Sign up for an account and subscribe to the service onwww.VanityTrove.com/my for the monthly subscription fee of RM60/- (inclusive of packing, shipping & handling fees) or choose the 3, 6, 12 months subscription options to get credits that goes towards redeeming a complimentary trove!
2)     Receive each month’s edition before the month starts. (You’ll get March’s themed trove by end of February!)
3)     Receive the troves hand-delivered to you and enjoy the beautiful surprises within it! Try and share it with your beauty buddies.


Untuk RM60/-, korang boleh dapat produk kecantikan yang TOP dalam industri kecantikan ni sebab kita kan tau orang perempuan ni nakkan dirinya senantiasa cantikkan. Produk dalam kotak PINK ni memang mudah di dapati dan harganya berpatutan. Alah korang boleh percaya lah VanityTrove punya selection ni

Bukan tu je.


VanityTrove juga menggalakkan pengguna share apa yang ada dalam kotak ni dengan ‘GIFT’ option. Maknanya  kita boleh share dengan sesiapa je yang kita suka. Hantar kat diorg thru this service.

Apa lagi jom subscribe sekarang.




VanityTrove is set to create a trending wave with its engagement and collaboration with key industry players and experts for subscribers to have bigger and better surprises each month. 

Mesti korang suka lah dengan hadirnya VanityTrove!


2 comments :

Nadia Gee said...

xpaham laa kak...tp looks like interesting...

SURIA AMANDA said...

wah...menarik ni...