Wednesday, December 26, 2012

WW - Kenderaan Kedua Saya

Hi Korang,

wordless wednesday for this week


Rasanya dekat 6 kali aku naik komuter bulan ni. Not bad jugak. Cepat dan mudah. Tak yah duk fikir jem ke parking kereta kan. 

Kalau opis aku senang nak ke stesyen komuter, harus tinggalkan kereta je kat umah kan


4 comments :

hazman aka species1980 said...

Beb .... kalau nak senang ko guna je touch n go....sumer boleh guna....

- zuriey - said...

samalah tapi kita kenderaan kedua LRT..huhu

Amanda Suria said...

kalau amik kad discount komuter tu confirm lagi murah..ada potongan 50%, x sure ada lagi ke x..

azieazah said...

Kat mana nak apply kat diskaun 50% utk yg pendapatan rendah tu eh? Saya nak apply la wpun jarang naik komuter.