Tuesday, December 4, 2012

Kami Buddyz Tak Kan Terpisah 24/7

Hi Korang,

Kawan ni time kita senang memang melambak-lambak yang datang but time kita susah bayang pun langsung tak nampak. Biasalah adat dunia.

True friend memang payah nak jumpa lah.


But I ada 2 orang yang boleh aku anggap good friend gituh. Ktorg kawan sejak dari sekolah rendah lagi, sekolah menengah sesame sekejap dan hilang selam lebih 5-6 tahun cam tuh. Tup-tup leh jumpa balik thru Facebook. Now sampai sekarang mesti contact every thru whatsapps and facebook.

Hebatkan kuasa teknologi masa kini, I like!


Now rasanya tiap-tiap ari ade je menda nak disembangkan. Tak kira pasal makan ke, product kecantikan, travel ke kan. Maklumlah aku ni kira macam pusat sumber untuk diorg ni. Yelah sorang tu kat Muar, sorang lagi plak nama je kat KL tapi payah nak jumpe so aku sorang je kat tengah-tengah KL ni. So kalau nak pi outing memana memang aku jadi mangsa tukang plan.

Hehehehe tak per kengkawan punya pasal, sanggup I tau.


Right now, ktorg kaki makan plak. Everyday ada je resipi baru yang nak dicuba. Memandangkan aku ni sorang yang tak de masa nak masak-masak ni so budak berdua ni yang jadi mangsa buat ujikaji resipi masakan yang ktorg teringin nak makan. Bila sorang dah cuba menjadi, barulah yang lelain buat kan.


Memang betul-betul buddyz lah, rasanya hampir 24/7 ktorg duk bersembang dalam whatapps tuh. Sampai MrBig siap tegur lagi, ni sapa laki sapa kawan ni hakhakhakahkahak.



Seronok ada kengkawan cam nie, at least kalau partners kita tak de kengkawan ni boleh hiburkan kita kan.

So haruslah penting DiGi Easy Prepaid Plan benefits and how it keeps Buddys together no matter how far apart they are (24 Hours FREE Calls + SMS + Facebook)


Betul tak?

Sebab tu aku pilih DiGi Easy Prepaid ni untuk bersembang sampai tak hingga dunia.





Kami buddyz tak kan terpisah!





4 comments :

Eliss Mie said...

sejak dah kerja ni, kwn2 ofiz jer la buddyz 24/7 . kawan2 lama dh macam terpisah gitu, jumpa bila raya jer.sedih :(

hazman aka species1980 said...

sempoi gak citer member ko nie... GOOD LUCK beb... nanti leh jadi model iklan lagi... hehehehe

Amanda Suria said...

suka entry ni...

Dunia Wilma said...

Sweet jak entri nie CikLilyPutih ^_^