Monday, December 10, 2012

Dah Memang Jadi Tradisi Setiap Tahun

Hi Korang,

Last week sememangnya letih dengan M + W Away Day kat Equatorial Hotel, Penang.

Dari pagi sampai malam schedule memang pack. Memacam aktiviti yang di adakan dan highlights of the day of course lah dinner kan sebab nak dapat lucky draw yang best-best.

Eventho memang ini menjadi tradisi annual dinner company aku.


But Im not drinking wokeh.

Tengok I minum air colour orange ye bukan kaler kuning cair tau. Bebudak lain respect kat ktorg orang melayu ni

TAPI

Yam sheng mesti kene buat gak, jadi bila lepak kat table orang lain kene bawak cawan sendiri takut bercampur dengan cawan diorg ni plak

So

Yam shengggggggggggggggggggggggg...


Korang pun cam tu sama cam aku gak ke?


3 comments :

Amanda Suria said...

COMPANY LAMA DULU ADA...HEHEHE...SKRG COMPANY BARU MAJORITI MALAY

intanfirdaus247 said...

yer ..kompeni akak pon sama..majoriti cinis..so bila buat event atau dinner comp...diaorang akan buat yamseng tu.....masa kenduri kawen akak dulu pon yamseng juga sebab ramai datang..hehe

hazman aka species1980 said...

hurmm.... eden takde la beb... just minum sirap selasih je....ekekeke