Tuesday, December 4, 2012

Samsung Super Sweet BFF Party Yang Best!

Hi Korang,

Dah tua-tua pun minat jugak dengan Hello Kitty, biar betul aku ni kan. Hehehe memang pun aku minat dengan Hello Kitty ni. So cute bangat!


Bila dapat invitation ke Samsung GALAXY Y yang ada Hello Kitty limited edition memang dah seronok dah but tak de plan nak pakai costume pun, cuma pakai cermin mata pink itu je. Simple sangat.




MrBig haruslah tak nak pi kan coz event girly cam ni, so aku kene cover event ni sendiri, nasib baik ada budak kat opis Mr Big ni sudi temankan aku so dia kita cam BFF aku masa event ni.






Lepas je register, baca dulu itinerarynya which is all about girls stuff, apa yang sesuai dibuat when hanging out with BFF kan. Ada face painting, makeover session, nail painting, tattoo, photos, best dress dan yang best sekali makan lah kan.


Jojo struys selaku MC memang sangat sweet dengan baju pinknya, Mr Vincent Chong pun ada untuk kasi some speech mengenai event hari tu dan Samsung GALAXY Y ni.


Sambil tuh, meh aku citer sket mengenai Samsung GALAXY Y, Hello Kitty limited edition ni

1. Android 2.3 Gingerbread platform, 832MHz processor
2. Large 3" TFT LCD touch screen
3. 2GB inbox, memory up to 32GB via MicroSD card.
4. 11.5mm thin, with a iconic Hello Kitty illustration on the back cover and logo on home button. 


Ini sebahagian je, ada banyak lagi features yang best tau.






Aku dengan Yan tak lepaskan peluang untuk cuba segala booth yang ada. Ktorg sempat buat nail painting, face painting, photos dan makan-makan lah apa lagi.






Tengoklah punya ramai yang beratur, but aku still tunggu gak kan until my turn.

Tak lama pas tu, Jojo dah announce 10 BFF finalist untuk best dress. Cantik-cantik belaka dan memang hardcore peminat Hello Kitty ni.


So ini sebahagian daripada 5 pemenang yang berjaya membawa pulang handphone Samsung GALAXY Y ni kan, BFF pun dapat sekali tau. Jeles I, kalau ku tahu memang dress up abis-abisan lah.



Eh event tak abis lagi wokeh tau, ktorg dapat tengok wayang 3D lagi citer ‘Rise Of Guardian’. Memanglah citer kartun but best ooo. Sound system dan 3D effectnya betul-betul hidup sangat.


Eh, tak pulang dengan tangan kosong tau. Dapat pink goodies bag yang comel. Memacam ada kat dalam, khas untuk kita-kita orang pompuan ni.

with yana dan sharon 



Terima kasih bebanyak kat Samsung coz sudi jemput aku ke BFF Party ni. Hopefully ada lagi event sebegini lagi ek in future..


Samsung GALAXY Y Hello Kitty limited edition ni dah pun berada di pasaran mulai 26 November 2012 dengan harga RM419 di semua Samsung Mobile Brand Shops.

So sweet!

Special UPDATE!

Eh ada lagi, kalau korang nak menang trip secara FREE ye PERCUMA ke Sanrio Hello Kitty Town kat JB, korang boleh klik kat sini ye sini http://goo.gl/1vBlZ untuk dapatkan info pertandingan dengan lebih lanjut tau. 

Alah register dan jawab soalan ye tau. 

Aku pun nak cuba, mana tau kot-kot ade luck kan..



7 comments :

Amanda Suria said...

best..meriah...mine using galaxy Y yang biasa jer...

azieazah said...

Salam kenal Lily. Wahhhh semuanya pink! Comel!

boni kacak said...

wah...memang sangat2 best party ni..hehehehe

KiD said...

waaahhhhhh... sungguh comel kitty itu..

hazman aka species1980 said...

whoaaa... limited edition nie...good marketing strategy la SAMSUNG

Dunia Wilma said...

Bestnya ^_^ Mesti meriah kan CikLilyPutih ^_^

gustilala said...

suke baca blog ciklily ni.. harap sudi add sy