Saturday, December 22, 2012

Wow! Samsung Galaxy Camera

Hi Korang,

Bukan nak kasi korang jeles but itulah hakikatnya

Dapat lagi


Review Samsung Galaxy Camera yang tengah HOT sekarang ni.

Haruslah Samsung yang kasi

Dapat-dapat je tadi terus je aku godek semua button. Memang best sungguh function dalam camera ni daripada auto mode sampai ke DSLR function. Sambil tu gak features untuk social media pun awesome sangat.

Ok ok tunggu je review aku nanti ek.




5 comments :

luqman zakaria said...

byk syok!!!!

Qashmere said...

Bestnya..nakkkk beli satu lah..kene kompol duit ler gamaknya! haha

intanfirdaus247 said...

bestnya bila beli n?

hazman aka species1980 said...

Beb...nak pinjam sehari okey tak....hehehehe

meyliang said...

Very goooooodd......