Friday, December 7, 2012

IPhone 5 Gadget Impian : VOTE Anda Diperlukan

Hi Korang,

Meh baca jap entry yang terdahulu ni

Entry Penyertaan : iphone-5-gadget-impianku


Entry Tugasan : iphone-5-gadget-impian-teruskan-usaha (mintak tolong klik G+ kat entry ni ye)


Ok dah paham ek. Good boy!

Aku dan bersama 84 orang peserta dah pun terima tugasan yang ke 3 dari bro Denaihati ni.

Tak de lah susah mana, just kena VOTE je coz jumlah undian tu yang akan menentukan nasib ktorg ni. So right now, ramailah tengah duk berusaha meraih undi dari readers dan followers diorg kan.

Aku pun cam tu gak, walaupun undian aku ni tak berapa nak cantik sangat but I’ll NEVER GIVE UP. Bak kata bro Eizil, berjuang hingga ke titisan akhir.

So sudilah kiranya korang kengkawan aku yang baik benau ni VOTE aku ek.

Caranya :

① Masuk ke website bro Denaihati ni → http://denaihati.com/iphone-5-blogger-paling-hebat


 Klik kat UNDI SEKARANG. (Kalau korang pakai wordpress dah boleh terus undi, but yang lelain kene register dulu then baru boleh undi)

 Pilih 3 blog yang korang suka. Blog aku janganlah korang lupa ek

 Tekan HANTAR

Ermm itu je senang kan. Mudah sesangat. Kalau ada masa, mintaklah tolong VOTE tiap-tiap hari ek coz 1 hari boleh VOTE 3 blog je.


Walaupun harapan nak dapat iPhone 5 tu tak berape cun sangat but aku still akan berusaha lah dengan bantuan korang lah. Tengok orang lain punye, terbaik ooo..

Kepada yang lelain, aku akan sentiasa VOTE korang ye


Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh 









dan 



7 comments :

Nia said...

Try buat contest ke, untuk tarik lagi ramai orang vote? Rasanya berbaloi tu,..I-phone tuuuu...

Entry terkini Petua Cepat Mengandung

Cik Nurul Siezuka said...

Good Luck Cik Lily..

Dunia Wilma said...

Good luck CikLilyPutih ^_^
Wilma dah vote untuk CikLilyPutih ya...

Eliss Mie said...

vote 4 u . good luck !

weschairs said...

dah vote lagi..harap dapat vote semula..peluangtercipta

blog pendidikan said...

Hari ini saya berikan 2 vote untuk blog anda. Vote balik ya...
Ramai rekan yang berjuang di iPhone 5 Gadget Impian

HudaMJ said...


kita da vote cikliliyputih ^_^. smoga bjaya!