Monday, November 12, 2012

Terpilih Ke Cabaran Seterusnya Dalam IPhone 5 Gadget Impian

Hi Korang,

Berita gembira yang aku baru tau tengahari ni tadi.


Yeah, terpilih gak menjadi one of the contestant dalam Contest dari denaihati.com ni iaitu iPhone 5 Gadget Impian.

Tak caya ke?


Tengok list ye. Kan ada nama aku tuh. Wah bangga kejap tau. Ermm belum tau lagi cabaran untuk tugasan akan datang, janganlah yang susah-susah ye. Aku ni bukan pandai sangat berblogging ni.

Alah cuba-cuba nasib je, kalau tak menang tak per janji publisiti meningkat kan. 

So congrats gak 85 blogger lain yang join contest ni ye.








8 comments :

SURIA AMANDA said...

congrats cik lily...

Mr & Mrs Sallehudin said...

woww.. congrats & good luck :)

Myra Jay said...

Tahniah buat CLP..

Tak sabar nak tunggu tugasan seterusnya :D

boni kacak said...

tahniah cik lily :)

Fazrol said...

link blog saya pun ada tue.. he he..

beritahariannet said...

good luck ya..salam kenal dari saya

weschairs said...

ye..tahniah untuk awak dari pesaing awak jugak ni..

Arlida Abdullah said...

Tahniah cik Lily, nak join jugak tapi dah terlambat