Friday, November 16, 2012

REVIEW | Fungsi SLR Dalam Samsung NX1000

Hi Korang,


Kan aku dapat review Samsung NX-1000 hari tuh, now baru nak citer pasal camera PINK yang sempoi ni

Ok ok nie hah dia

Aperture Priority

Lens Priority Mode

Manual

Shutter Priority

So itu dia some of features SLR dalam DSLR dari Samsung ni. Nak terangkan lebih-lebih aku pun tak berapa pandai sangat, sebab tu aku pilih button SMART je. Semua dah automatik setup.

Mr Big pandailah bab-bab camera ni tapi aku malas nakciter kat aku coz terms dalam photography dia susah nak explain. Paling senang pakai je button SMART tuh.

Kalau korang kaki photography, mesti pandai menda-menda ni kan. Terrerlah tu. Hah, berlagak dengan aku ek

Eh ada lagi nak citer pun kita sambung lain kali la. Bukan apa takut korang bosan plak kan.



5 comments :

Marya Yusof said...

Hola CikLily!

Comelnyeee... Pink kalerr lagi! Sweet lah, nasib baik dah ade kamera...kalau tak mau juga dirembat ni...hikhikhik...

Saya pun tak reti pakai kamera canggih2 sgt! Selalu guna Auto Mode je...hahaha :D

Cik Kamoo said...

comelnye pink nie ....

hazman aka species1980 said...

Brapa yea beb kalau media punya price....

missyblurkit said...

comelnya...pink colour! I nak!

syarih said...

ughhh...minat sangat...cita2 nak beli satu..