Thursday, November 22, 2012

Jadi DUTA Genting Sekarang Ni

Hi Korang,

Hehehehhe tak tau nak cakap apa lagi


Memang muka aku ni muka bersepah kot. Ada je kat memana sampai pi memana dah ada plak orang kenal kan... 

Ni check out kat sini :


Segan mak noks...

Oh ye apa-apa yang korang nak tau pasal Genting boleh tanya kat aku ye. I rela menjawab segala soalan ye

Maklumla dah jadi DUTA GENTING kan ehehehehe

p/s : merryn aku curi gambo ni kat FB ko ye..


8 comments :

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nk jadi duta genting jugak lah.. heeee

Mummy Akmar said...

Waaah! Hebat yer. Cik Lily ni semua event dia ada

Eliss Mie said...

boleh mintak komisyen dr genting ni :) ada tiket free? hahahaha

SURIA AMANDA said...

bestnya...baper rega tiket dewasa and kanak2?

Rawlins byRawlins said...

Tahniah!

Bangga tau kenal Duta

Rawlins byRawlins said...

Tahniah!

Bangga tau kenal Duta

Rawlins byRawlins said...

Tahniah!

Bangga tau kenal Duta

hazman aka species1980 said...

beb...kalau kita buat arrangement geng blogger naik gentig pun okey gak kot...kalau nak adventure - kita naik la bas gogenting kat hentian bas kajang tu....hehehehe