Monday, November 19, 2012

Sarapan FREE Dari Mc Donald Hari Ni


Hi Korang,

Quick update sebelum masuk meeting.

Sarapan hari ni di taja oleh Mc D 100% yeah. Ni gara-gara mereka melancarkan Mc Donald Breakfast Day hari ni 19 Nomber 2012.


Lebih dari 215 outlet yang duk sibuk edarkan 1000 pcs Egg Mc Muffin burger ni.

Actually aku dapat jemputan media untuk event ni, but dek malas dan di tambah lagi plak ada meeting kat consultant office so aku tak pi lah.  Tup-tup bila aku lalu kat Mc Donalds Sg Besi ni tak ramai orang, apalagi jangan lepaskan peluang singgahlah kejap.


Tak turun pun drive thru je, sampai turn beratur tu ada budak Mc Donald ni kasi order form. So tanda-tanda je mana yang perlu. Sempat gak aku tanya aku ni giliran nombor berapa. Budak tu cakap baru 500 lebih je orang datang ke outlet ni. Padahal masa tu dah kul 9.00am kan.

Kejap je diorg buat, tunggu 1-2 minit siap dah hah.


Dalam kereta gak aku makan sebab nak cepat kan. Bancuh kopi siap-siap sementara tunggu Egg Mc Muffin. Pas tu ngap terus ke mulut.

Thanks Mc Donalds coz sponsor breakfast hari ni.

Dah nak pi meeting ni...



10 comments :

Mr & Mrs Sallehudin said...

wahhh.. Cik Lily pun dapat gaks Egg Mc Muffins :)

Mr & Mrs Sallehudin said...

wahh... Cik Lily pun dapat gaks Egg Mc Muffins ni.. :)

hazman aka species1980 said...

kat tempat aku salak tinggi dan kota warisan hujan lebat.... nilai pulak pulak penuh ngan student kolej.... huhuhu

Cik Nurul Siezuka said...

X p pun.. sebab Nurul kurang makan burger... :)

Sop said...

x sempat nak pergi..
lagi pun mesti ramai org kan? hehehe

CikLily Putih said...

mr & mrs salleHuddin
janGan jeles heehehehe

CikLily Putih said...

@Hazman
btul beb, ramai but kat sG besi ni cam tak de oranGg je

CikLily Putih said...

@nurul
la tak makan burGGer ke? iskkk ruGi ooo

CikLily Putih said...

@Sop
ok je. tak delaH ramai sGt. kan ramai boikot MC D

Hazmin Hamudin said...

Ingatkan awal2 pagi boleh dah ambik burger. Skali singgah McD petronas sg besi ni kul 630pg takda lagi. haha.. Kul 700pg baru start rupanya.