Sunday, November 4, 2012

Peminat Sukan Motorsport, Menangi Pas Trax On Track!


Hi Korang,


Kepada kaki-kaki kereta yang minat aksi driffing, modified kereta tak ketinggalan jugak awek-awek kereta yang cun lagi HOT kan, ada berita baik untuk korang.


Dipersembahkan dari Glamorous Entertainment, akan berlangsung untuk pertama kalinya di Malaysia event TRAX ON TRACK pada 17th November 2012 di Sepang International Circuit. Selain daripada acara untuk peminat kereta  akan diadakan juga party disebelah malamnya.

Date : 17th November 2012

Venue : Sepang International Circuit

Time : 10am till late

Aku minat tengok kereta-kereta drifing ni.


Di antara DJ antarabangsa yang akan menghiburkan pada party tersebut ialah :



Woody Van Eyden
Pedro-Del-Mar
DJ Charlene
DJ Lisa
John O' Callaghan
DJ Kyau & Albert
DJ Duo 4 Strings
DJ Messic

Baik cepat korang yang kaki kereta ni dapatkan tiket ye. Ticket information macam kat bawah ni.


Ticket Information :

Pre-Sale : RM 98 (Presale, inclusive of 1 Red Bull)
General Admission: RM 128 (Door Sales)
RM 168 (VIP)


The event is strictly for patrons aged 18 years and above only.
The tickets can be found online at www.airasiaredtix.com and www.sistic.com.sg
Authorized counters are Rock Corner and Victoria Music Station (Malaysia), Sistic (Singapore)


Registration Fee for Motor-sport:

Drifting: RM 350
Gymkhana: RM 350

For inquiries, please contact:

Zachary: +65 9640 2609
Lydia: +65 9150 6259
Email: event@glamorous-ent.com.sg
For more information, please visit: www.facebook.com/traxonTrack


Nak tiket FREE? 

Boleh je.  Aku akan berikan 5 tiket ( pemenang dipilih secara random)

Ikut je 2 simple step dan korang dah boleh menang tiket ni


STEP 1 : Terbuka kepada semua follower aku la. Kalau belum follow lagi click kat tepi blog ni ek. Tekan button FOLLOW.  


STEP 2 : Tinggalkan komen sebegini  "I want Trax on Track tickets" with your  < valid email >
eg : "I want Trax on Track tickets" < ciklilyputih@gmail.com >


Deadline :10th November 2012, 11pm


Pemenang akan diumumkan melalui email pada 11th November 2012, 12am.

Itu je, senang kan.



9 comments :

boni kacak said...

wah..menarik ni... adeh.. tarikh pulak tak kena..sayangnya...

#JemahAwesome said...

Hai,jom singgah sini? Ada GA awesome ALYAJANE!
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/year-end-giveaway-2012.html

Dunia Wilma said...

Bestnya tapi jauh sangat...
Confirm tak dapat pergi bah...

hazman aka species1980 said...

I want Trax on Track tickets .....hik3x

Adam said...

"I want Trax on Track tickets"

Paan Jr said...

"I want Trax on Track tickets" < paanjr@gmail.com > :)

Alvernia said...

I want Trax on Track Tickets

Alvernia said...

I want Trax on Track tickets < neysa91@yahoo.com>

Alvernia said...

I want Trax on track tickets < neysa91@yahoo.com>