Monday, November 5, 2012

iPhone 5 gadget impian

Hi Korang,

This is sticky post, please scroll down for new entry...

Bila cerita mengenai iPhone 5 ni, aku terus jadi tak keruan.

Memanglah zaman sekarang ni, smartphone memang jadi satu keperluan yang rasanya lagi penting dari IC. Kalau smartphone ni tak de kat tangan, boleh gugur jantung dibuatnya.


Aku pun cam tu gak, walaupun phone aku sekarang ni separa smart tapi keinginan untuk memiliki smartphone especially iPhone 5 meluap-luap.

Bila aku terpandang entry kat blo bro denaihati.com ni, rasanya tak de salahnya kalau aku mencuba contest iPhone 5 gadget impian ni. 


Buat satu entri tentang iPhone 5 dengan tajuk “iPhone 5 gadget impian” yang kandungannya :

  • Senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati.
  • Tuliskan kenapa anda minat sangat iPhone 5.


So ini dia, Senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati.












Kenapa aku minat sangat iPhone 5.


IPhone 5 keluaran daripada Apple ini lebih upgrade dari iPhone 4. Ianya 18 % lebih nipis dan 20% lebih ringan. 

Aku minat  dengan rekabentuk dan warnanya yang esklusif serta jangkahayat baterinya yang lebih lama. Rasanya boleh tahan sehari kot even surfing the net.

Ada banyak lagi yang aku minat nak citer pasal Iphone 5 but biar aku simpan dulu lah. Yelah semua orang minatnya bukan sama pun kan.

Hopefully entry iPhone 5 gadget impian aku ni dapat dipilih untuk ke pusingan yang seterusnya.

Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh 









dan 




44 comments :

sensasi2020.com said...

Minat mendalam sesuatu perkara,
Sudah menjadi hasrat di hati,
Semoga CiklilyPutih boleh berjaya,
Itupun jika ada rezeki yang Allah beri.

Denaihati said...

Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

Adam said...

Semoga berjaya cik lily!
I wish u luck.!
=)

boni kacak said...

good luck cik lily :)

hazman aka species1980 said...

GOOD LUCK to u beb....

Azam Rashid said...

iphone nih bila pakai memang smart. Tuan tanah selamat berjaya

SURIA AMANDA said...

semoga impian jadi kenyataan..i minat samsung galaxy note 2...tp cik abg ckp mcm selipar pakai kat telinga..tp kan..dia org pertama yg beli..hampeh..

wazy said...

Selamat berjaya :-)
Dah semakin ramai join contest ni

Akmaomar said...

Salam kena..Good luck sis meriah dah contest ni ya :)

AkmaOmar said...

Salam kenal sis, meriah dah contest ni...semoga berjaya ya :)

AkmaOmar said...

Salam kenal..good luck ya :)

yanmie said...

Salam,

Good luck CikLily untuk contest ini :)

www.yanmieonline.com

Blog Keperawatan said...

Semoga sukses dengan kontesnya sahabat

UpProfits said...

Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)

Mummy Akmar said...

Salam Cik Lily..

Mummy dah G+ nanti support balik..

Nak mintak tolong semua dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian

2. Klik butang G+ (Google Plus)

3. Jangan lupa follow blog Mummy!

Mintak sangat jasa baik korang.

Thanks

BloggerNote said...

Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

sensasi2020.com said...

Dah klik G + 1,Moga berjaya.

Mummy Akmar said...

Cik Lily, I dah G+ untuk you. Nanti support balik yea

Nak mintak tolong semua dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

1. Klik Entri iPhone 5 Gadget Impian

2. Klik butang G+ (Google Plus)

3. Jangan lupa follow blog Mummy!

Mintak sangat jasa baik korang.

Thanks

Bahrain Ramlan said...

Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya...hehe.. thanks..

cikpjaz said...

gud luck..pjaz dh klik g+
nnati support pjaz jgk yer =)

sensasi2020.com said...

Di mana button G+1, tak jumpa di entri anda.

sensasi2020.com said...

OK baru dpt, dah klik buat anda, sudilah juga back klik utk saya.

pipoq said...

semoga berjaya..sudah tambah satu klik

halim said...

sapa tak minat benda free memang pelik.. hahaha.. ok.. saya support dengan satu G+ untuk ciklilyputih

miri4ever.net said...

salam kenal...
saya dah g+...
harap sudi support saya jugak ekk...

CikLily Putih said...

korang,

dah klik G+ untuk semua tau.
thanks korang

Anak Ulu Cheka said...

datang ziarah sambil klik2 G+

jgan lupa kita jugak :)

http://www.anakulucheka.com/iphone-5-gadget-impian/

AkmaOmar said...

Salam sis...saya dah support G+... Tq and good luck ya :)

Myra Jay said...

Singgah support sini dengan klik G+ :)

Good luck ye, jgn lupa support MJ jugak ye :)

Puan Gojes said...

salam ziarah cik lily :)

saya klik g+1 cik lily kat sini :)
harap sudi membalasnya sama :)

terima kasih cik lily :)

http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

akubiomed said...

Terima kasih ke atas sokongan G+ kepada saya.

Saya sudah klik G+ yang ke 22. Selamat berjaya dengan penyertaan contest ini. :-)

Dawaihati said...

Salam ziarah, dah vote G+ ke 22 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)

Sharidawati Shahrudin said...

good luck cik lily! sha dah g+ entry ni tau :)

later2 cik lily tolong lah g+ entry sha juga ehh? :)

Puan Gojes said...

assalam cik lily :)

saya da undi blog cik lily utk tugasan ke3 denaihati. harap dapat undi saya sama ya :)

tq

http://denaihati.com/iphone-5-blogger-paling-hebat

Azie said...

Good Luck, harap dapat klik kembali. Terima Kasih.

kimmie said...

good luck...saya sokong dgn G+

Ferry Nurse said...

Semoga sukses dan berjaya kontesnya sahabat.
Bersilaturahmi dan memberikan sokongan dengan G+1 nya disini.

cikgu Naman said...

+1 ke 36

goodluck!!!

cikgunaman.com

Dulu Lain Sekarang Lain said...

G+ #36. All the best. Semoga berjaya.

hasrul hassan said...

All the best ... :) semoga berjaya dalam persaingan SEO ini

eyriqazz said...

chaiyok2 lily..G+ ke 34 dari GTB

blog pendidikan said...

Suport untuk G+1 ke 36, sukses untuk contesnya. kunjungi balik untuk G+1 pada entri iPhone 5 Gadget Impian salam kenal

Blog Anime Anti Copas said...

Semoga brjaya bang

Blog Anime Anti Copas said...

Semga berjaya bang