Sunday, November 11, 2012

Gambar | Sekitar Majlis Perkahwinan Blogger Ruby

Hi Korang,

Semalam sempat gak aku ke majlis perkahwinan blogger www.rabiatuladawiyah.com di dewan serbaguna Bukit Aman ni. 

Majlis resepsinya cukup simple yang di hadiri sanak saudara kedua belah mempelai dan sahabat serta geng blogger si pengantin kan.

Ramai gak blogger yang aku jumpa. Ada Kak Ina KL, Mia Namia, Nurul Siezuka, Anak Perak, Linda, Wendy, Jess, Sharida, Khairi, Jen dan orang kuat Ruby siapa lagi kalau bukan Yana Yassin kan.

Ok, tengok je gegambar ni ek

Sama cantik sama padan

Ada dayang menari-nari tau

Blogger gila-gila

Main suap-suap gituh

Ktorg yang kaki bergambar

Yana, Nurul, Mia dan kite yang cantik ehhe

Dah aku plak wakil pengantin lelaki kan, makan sedap oo

Penari cilik yang comel nau

Dengan Bussiness Partner ehehehe

Diorg ni memang kaki senyum betullah

Orang kuat, yang tak reti-reti nak balik


Itu je, nak tengok gegambo lain tunggu bebudak blogger lain update ye

So tahniah kepada Ruby dan Naim, semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat.


8 comments :

shahrul hairy said...

Amboii Mr. Big sakan ketawa.. ehehhe~ aku trap kat jalan duta noqq.. dah tu hujan lagi.. sedeh!

missk.dieejaa said...

dah follow..heeeeheee...jemput singgah sini pulak..
http://dieejaaminho.blogspot.com/

MéuzAngelo™ XXIII said...

kesian tgk budak2 kecik tu kene mekap.. haha :p
[link blog saya kat sini]

hazman aka species1980 said...

whooaaa... terserlah keayuan gadis dan wanita semua....

Mummy Akmar said...

tahniah kepada pengantin..bestnya cik lili dapat makan main table..huhu

Cik Nurul Siezuka said...

semuanya comel2.. kak lily nak copy gambar, gambar nurul sd kad problem, semua gambar terdelete.. :(

SURIA AMANDA said...

selamat pengantin baru...

Nadot said...

serius penari-penari tu comel gile!!..geram lak dgn pipi sorang2.. macam pipi diri sendiri...eh..?!.. hehe