Tuesday, November 27, 2012

iPhone 5 Gadget Impian : Teruskan Usaha

Hi Korang,

Aku baru je ada masa untuk tengok entry aku pasal iPhone 5 Gadget Impian ni. 

Rupanya ramai gak yang dah klik G+ di entry aku ni.Syukur sangat, korang ni memang baik sangat. Tak tau nak cakap cam ni lagi ni.


So tadi, aku ambil masa untuk mengklik balik kengkawan yang dah klik entry aku. Bukan main ramai lagi but  I gagahkan jua walaupun internet maha lembap yang amat sangat.

Apa pun terima kasih tau korang.

Sempat gak aku check entry iPhone 5 Gadget Impian aku ni kat page berapa kan?


Rupanya di google page 2. Kira okla tu kan. So now kena kerja kuat lagi untuk jadi Top 10 lah ye.

Kepada kengkawan lain yang join contest dari Denaihati.com ni jangan bimbang ye, akan aku singgah dan klik G+ kat entry korang nanti ye..

Apa lagi, jom tingkatkan traffik la ye..



6 comments :

MK Kimi said...

Gud luck for your dream. May your wish come true! ;)

boni kacak said...

good luck ye.hehehehe

hazman aka species1980 said...

boleh lagi tue beb....ping banyak sikit...

Mummy iPhone said...

Sama2 kita berusaha Cik Lily, sekali sekala dapat idea untuk update blog dan dapat iPhone idaman lagi heeeee asanya kita dah G+ kot... selamat harung cabaran

hatiputera said...

Semoga berjaya Cik Lily. Sekarang nie dah page pertama google.

sensasi2020 said...

Tak tahu nak buat macam mana ni, G+1 dah hilang di entri iphone 5 gadget impian saya. Minta tolong rakan yg diingati supaya klik utk saya sekali lagi. TQ.