Friday, November 2, 2012

Ada Orang Nak Kasi Peluang Baik


Hi Korang,

Dalam sibuk-sibuk merayap ke sana kemari, ada jugak orang nak bagi better offer.

Eh, ni bukan blogging ek but kerja tetap.


Aku pun tak sure siapa yang introduce aku to this person. Alih-alih je dia suruh PA dia call aku set upkan interview weekend ni.


Oit weekend tuh, kenala aku bangun awal ek. Alah kata Mr Big, pi event boleh plak bangun subuh sepie kan. Pemalas punye bini, bangun pagi tu murah rezeki lah wei.

Hopefully offernya cantik lah ye. Mudah-mudahan

Korang doakan aku ek..


10 comments :

Hazmin Hamudin said...

Semoga berjaya... :)

Mooniqueen said...

Good luck sis...

Mummy Akmar said...

Good Luck CikLily!

SURIA AMANDA said...

Good Luck Cik Lily...

SWEETSYAZA said...

good luck :)

Ma'am IEDA said...

aamiinnn... kekadang perlu jugak tukar tempat kan. DRB-Hicom tuuu... mestilah offer bagusss... aamiinnn... All the best!

hazman aka species1980 said...

GOOD LUCK beb... semoga murah rezeki lagi....and lepas nie banyak la peluang nak test drive keta kan....

mommynadia said...

All d best Cik lily,kalau dpt kita sebapak ler,kami under DRB jugek!:)

Dunia Wilma said...

All da best CikLilyPutih :-)

Adam said...

Goodluck cik lily!
=)