Thursday, November 29, 2012

Jom Ke Samsung GALAXY Y Hello Kitty Launch Weekend Ni

Hi Korang,

Aku tau ramai giler yang minat Hello Kitty ni kan. Bukan kata korang, aku pun sama. Kan dulu Mc Donald ada promotion Hello Kitty figure kan, hah aku still ada lagi collection Hello Kitty ni lagi tau sampai sekarang.


Tup-tup dengar plak, Samsung Mobile akan keluarkan handphone Hello Kitty (limited edition) lagilah syiok kan.

Dalam hati berfikir mesti comel sangat, siap aku google kat internet tengok cam ne rupa bentuk handphone Samsung GALAXY Y ni.


Ini lah rupanya Samsung GALAXY Y Hello Kitty ni.

Cantik wokeh, comel yang penting. Pinky gitu auchh girly sangat.

Ada plak launching untuk peminat tegar Hello Kitty ni kan, haruslah tak lepaskan peluang mestilah pergi punya.


Date : 1st December 2012

Time : 2.30pm – 7.00pm

Venue : GSC Pavillion, KL

Wei korang pun mesti terexcited sama cam aku kan, dah macam budak kecik plak aku rasa.

Nak dapatkan exclusive launch passes?

Boleh je dong. PERCUMA sahaja.

Just daftar kat http://goo.gl/8bzzQ (FB Samsung Apps)

Isi apa yang patut, details korang lah. Then tekan butang SUBMIT.

Itu je, senang kan.


Bukan setakat dapat pi launching je malah ada activities untuk girly-girly macam kita ni. Ada fashion show, manicure, theme party, movie screening dan memacam lagi yang sesuai di lakukan bersama BFF korang tersayang lah.

Apa lagi moh cepat kita register kat http://goo.gl/8bzzQ (FB Samsung Apps).

Hopefully dapat pas masuk ke Samsung launching nie ek.

Jomla korang ikut aku ek..



8 comments :

hazman aka species1980 said...

rugi betul la aku tak dapat nak join sebab keje pagi... huhuhu.....

Amanda Suria said...

mesti best kan..dpt bayangkan event pinky2..

Afasz said...

wow event yg menarik

✿A I N A A✿ said...

OHHH!! comelnyaaaaaaaaaaaa.... kat pavi?? boleh la pergi... Kyaaaaaaaaaa suka sgt hello kitty

boni kacak said...

wah..memang comel lah..hahaha.. rasa macam tak sanggup nak guna, rasa macam kena simpan buat koleksi je..

Sharidawati Shahrudin said...

tak dapek sebab balik melaka...wuwuwu enjoy the event nnt ye!

Mummy Akmar said...

Super cute..suka HELLO KITTY

akubiomed said...

Cantik versi Hello Kitty warna merah jambu.