Tuesday, December 11, 2012

Contest Baik Punya Menanti Di BCard Mobile App, Jom Cepat Ek

Hi Korang,

Kaki-kaki yang suka collect FREE item ni mesti tau pasal BCard Loyalty Program Card ni kan.


Dah merata tempat kita boleh nampak logo BCard ni. Kira macam beli barang dan guna loyalty card ni untuk collect point. Bila points dah banyak boleh redeem barang or voucher yang korang suka kan

Now BCard dah lancarkan BCard Mobile App untuk pengguna iOS untuk pengguna Apple dan Google Play Store untuk pengguna Android.

Meh aku ajar sket caranya:

1. Lepas download kat smartphone korang yang canggih tu, mestilah kena login kan. Ikut ID User dan password yang korang ada tuh.

2. Once dah masuk, teruskan dia akan linkkan korang ke MY Member Profile. Kat sini boleh details korang, berapa point ada, dan memacam lah

3.  Korang boleh gak cari kedai yang berhampiran dengan tempat korang untuk pi collect point gak.

4. Cara nak redeem pun dalam BCard Mobile App ni, ikut kategori, berapa points semualah ada kan.

Apa macam? Mudah kan. Alah sama macam main Angry Bird je, klik klik dan klik.

Ok ok ada lagi ni berita baik untuk kaki contest cam korang ni gak tau.


BCard sedang adakan BCARD Brewarded Contest untuk korang tau. Contest ini bermula dari 4thDisember 2012 hingga 29th Januari 2013. Oit lama tuh, kira dekat 2 bulan gak lah. Sesiapa pun boleh join contest, terbuka pada semua rakyat Malaysia dan permanent residents. Bebudak yang bawah 18 tahun tu mintak permission mak bapak korang dulu ye.

Cara nak Join contest ni?

① Kenalah LIKE BCARD facebook page https://www.facebook.com/BCardRewards?fref=ts

② Register BCARD korang atau LOGIN je dengan korang punya BCARD account

③ Korang kena SHARE je pasal contest ni dan INVITE kengkawan korang untuk join contest ni.

Itu je, mudah kan


Ok ni aku kasi TIPS bagaimana nak menang BCARD contest ni

① Login www.bcard.com.my/BRewarded untuk check ranking korang

② Buat kecoh sket kat wall korang pasal contest ni

③ Ajar kengkawan korang join.


Lagi banyak kengkawan korang join maka lagi cerah lah peluang korang nak menang dalam contest ni. Di antara hadiah-hadiah yang menanti korang ialah pakej percutian, voucher dan gadget-gadget terkini.

Apa tunggu lagi, moh cepat kita join ye.



3 comments :

Eyriqazz said...

Nampak menarik cardni....lepasni makin berat la wallet eden dengan kad2...

hazman aka species1980 said...

hurmm.... aku guna time makan kenny rogers je aritu... huhuhu

Rawlins byRawlins said...

Meletops!!!!