Friday, December 7, 2012

Dapatkan iPhone 5 Di Celcom, Jom Pre-Order Sekarang.

Hi Korang,

Sebab baca tajuk tu yang korang klik kan?



iPhone 5 tu, mestilah kan.


Ramai yang tertunggu-tunggu dengan kemunculan iPhone 5 ni kan, so sekarang ni korang boleh dapatkan di the best network and the best plans! 

Haruslah Celcom kan.


Dengan hanya pre-order iPhone 5 korang dengan RM200 deposit dan confirm dah order korang tuh dan dapat invitation ke majlis launching iPhone 5 ni tak lama lagi.

Memang tak sabar rasanya nak gunakan iPhone 5 dengan Celcom ni, yelah diorg ni kan di antara Telco yang memberikan harga dan pakej terbaik di antara semua Telco.

Kenape Celcom ek?

1. Ianya merupakan talian yang terbaik di Malaysia baik dalam ke luar ke on the move pun kan

2. Menawarkan kualiti terbaik, tak kisah dari segi mesej ke, voice call ke, video call ke, surfing internet ke

3. Memberikan pengalaman internet dan video streaming dengan stable connection


Apa bestnya iPhone 5 ni

1. Running on the latest iOS 6 and A6 chip, you can experience performance and graphics up to twice as fast. With battery life to spare.

2.  The wide 4” Retina display gives you even more to see, and is more vibrant too. 

3. With an 8MP camera in your pocket at all times, you won’t need any other.

4. Choose from 16GB, 32GB or 64GB.

5. Of course, it’s built-in with Siri, your own personal mobile assistant.

Ok ok korang dah excited kan

Tapi nanti dulu

sebab aku belum dapat lagi segala mak neka details dan pakej yang Celcom bakal tawarkan tapi korang boleh check it out Celcom First plans di www.celcom.com.my

UPDATE !!!


Korang pun boleh klik kat sini gak tau https://www.bluecube.com.my/prebooking/product/iphone5

Stay tune pengumuman di blog aku ni ek 

2 comments :

Tok Puteh said...

bantuan vote utk anda hari ni
hgn lupa kita sama yek


tok puteh
http://www.anakulucheka.com

weschairs said...

dah vote untuk cik lily ..harap sudi2kan vote kembali (peluangtercipta).. TQ