Monday, December 31, 2012

Terbaik Sepanjang 2012


Hi Korang,

Lama plak dah tak duk depan PC ni, yelah cuti-cuti Malaysia kan. Haruslah semua anggota pun berehat.


Nothing much pun dalam tahun 2012. Semuanya sama. Kerja dan event sama seimbang but penat memang tak terhingga lah.

Rasanya lebih dari 10 gadget aku dapat review untuk tahun ni. Selain dari camera, smartphone, WiFi device ada gak aku dapat review vacuum dan microwave canggih. Tak caya meh baca kat column PRODUCT REVIEW dalam blog aku ni. Tup-tup rasa up to date plak dengan teknologi lah.

Selain dari gadget, beauty product pun ada gak aku tulis. Siap kena jadi testimonial produk lagi. Actually bagus gak lah, aku boleh kenal produk tu dengan lebih details lagi supaya aku boleh spread the news. Eh, makin kulit bersih pun ye tau.

Tahun ni bercuti kurang sket lah due to tak de masa dan keje melambak. Jawabnya bercuti adhoc je dalam Malaysia ni. Jadi HOTEL REVIEW pun tak de banyak. Tapi ada 5-6 hotel lagi aku belum sempat tulis review hehehehehehe tak jumpa masa yang sesuai nak tulis pasal hotel ni, may be time nak cuti-cuti sekolah ni aku tulis la ek

Movie lagi teruk, aku langsung tak pi tengok pun yang press screening punya. Yelah kekadang tempat jauh, waktu tak kena so malas dibuatnya. Tapi ada gak lah movie yang best-best aku tengok, meh check kat column MOVIE REVIEW aku ni tau.


Ok ok yang terakhir ni, FOOD REVIEW. Ya ampun, terlampau banyak sih. Tak terkira hendaknya, lebih-lebih lagi time bulan puasa rasanya lebih dari 20 hotel aku dapat pi makan kan. Sampai Mr Big cakap bila masanya kita nak makan kat rumah ni, kalau asyik buka kat hotel je letih dibuatnya. Review makanan di restoran pun cara gak, banyak dapat aku test mana tak perut kembung. Nasib baik ada PB kan, penyelesaian kepada masalah kegemukkan aku ni hehehhehe

Dah penat aku membebel dalam entry ni, kalau nak sambung citer lagi rasanya 3 hari 3 malam pun tak akan abis punya.


Apapun TQ so much to Allah for all these rezeki. Betul lah orang kata, kalau nak rezeki lebih jangan berkira sangat. Ada sesetengah blogger cakap, kalau tak bayar tak nak cover event tapi bukan aku lah sebab aku berblogging ni sebab suka dan nak tambahkan ilmu dan nak luaskan pengalaman so bagi aku kalau ada payment tu dah kira cam bonus gituh lah kan.

Hopefully tahun 2013 ni akan lebih bertambah rezeki aku dalam dunia blogging ni ek.

Insyallah!


8 comments :

Pamela Yeoh said...

Ok ba. i food review banyak tapi product memang tak da. Dah nak focus blog baru I : www.pamelaybc.com ni. I pun nak join club product review. :P

hazman aka species1980 said...

beb.... ko kena letak sekali PB punya tajaan....hehehehe

Afasz said...

semua rancangan tv + blog wat best of 2012.. huhuh

- zuriey - said...

tahniah kak.. semoga rezeki kita bertambah lagi tahun hadapan..amin

Sop said...

blogger yg rajin join event.. mmg hebat!
chaiyok! :)

Azueriena Norash said...

wahhhh bestt tu...mcm2 review ado...semoga makin murah rejekiii....tahun depan yerrr

Amanda Suria said...

Selamat Tahun Baru Cik Lily...moga lebih success...

eyriqazz said...

Inila salah seorang bloggers yang sentiasa komited...chaiyook lily...semoga tahun depan lebih meriah...