Thursday, December 20, 2012

Anti Sosial Betul

Hi Korang,

Korang pernah alami macam gambo kat bawah ni


Hah, mesti pernah punya lah.

Aku ni selalu kena. Kalau Mr Big bawak tablet dia berjalan cam ni la. Sambil makan pun still nak duk mengadap menda alah tu kan. 

Haruslah kena marah dengan aku.

Sejak tu terus dia jarang bawak kalau ktorg keluar pi dinner, yelah memang tak concentrate langsung, mana nak makan, mana nak borak, mana nak tengok tv lagi kan

Sangat anti sosial kan.

p/s : yang dalam gambo tu hiasan ek. Diorg tu bebaik la cuma isi masa lapang je sebelum event start ehehehe





5 comments :

Amanda Suria said...

selalu sgt Cik lily, nyampah tau...

Nadot said...

hahaha..pemandangan yg biase zaman sekarang... tapi mane ade diorang anti social...tengah bersocial la tu - dalam fb, twitter etc..hohoho

- zuriey - said...

handfone dah canggih sekarang ni..huhu.. duk ngadap jela

hazman aka species1980 said...

skang memang kerap terjadi kan ... ramai orang leka dengan tepon masing2x ...hehehehe...kena pulak bagi yang ada smartphone tue

Daniel Chiam said...

Hahaha i know them! agaknya blogger blogger ni semua memang kaki anti sosial.