Saturday, December 15, 2012

Gambar | Koleksi Pakaian Dalam 'HELLO SUGAR' Dari LA SENZA

Hi Korang,

Hari tu aku pi launching La Senza punya Pin Up Store kat KLCC.


La Senza tu brand pakaian dalam untuk wanita yang tengah HOT masa kini. Designnya memang sangat menarik di tambah plak dengan warna-warna yang gorgeous kan.

Tak caya? Tengok ni
















So apa macam? malas aku nak cakap banyak. Cantik kan.

Kita orang pompuan ni bukan setakat luar je kena jaga but dalam pun kena gak tau. 

Jom shopping nak.





5 comments :

YaNa Yassin said...

peeewiiitttt , terbaik lah entri nie . hihiihhihi :)

eyriqazz said...

Perhh......kenapa diorang tak ajak eden ni?hik3...

Amoi Farah said...

Cantiknya semua bekenan gaji nanti nak terjah La Senza la....

hazman aka species1980 said...

aku rela hati jadi official photog kalau gini... betul tau

Matjoe said...

ohhh mata ku.... gapo tak ajak aku sama GTO