Sunday, December 9, 2012

AUDREY Queen Of The Day (2012), Tahniah Korang

Hi Korang,

Bila dengar je jenama Audrey ni aku dah terbayang lingerie yang cantik dan warna-warni kan. Eh memang betul la, fesyen terkini untuk bra dan panties ni agak colourful dan funky.Rasanya orang pompuan sekarang ni suka kan trend cam ni kan.

Kalau korang tak caya pi tengok kat penyidai baju belakang umah tu confirm nampak cam pelangi kan.




Rasanya 2 bulan lepas Audrey ada anjurkan satu campaign iaitu Queen of The Day. So dalam campaign ni ada contest menulis secara kreatif ‘I Love Audrey’. Lebih dari 20,000 borang penyertaan yang diterima dan hampir kesemuanya menberikan idea yang sangat kreatif. 






So aku dan beberapa bloggers lain merupakan juri bagi menentukan siapakah di antara 5 finalist akhir dalam kontest ni. Keje ktorg mudah je, dengan komen dari para peserta mengenai hasil kreativiti mereka dan VOTE yang mana satu jadi pilihan hati.


Proses voting senang je, ktorg perlu letakkan bola yang diberikan kedalam bakul milik para peserta. Hah rebut-rebut letak bola kan.


So ini dia senarai pemenangnya


Grand Prize  - Ms Goh Li Lin
Be pampered like a Queen for a Day
Shopping money worth RM20,000
Professional make-over worth RM5,000 (by celebrity Make-Up Artist, Gan Chu Fan)
Pampering session worth RM1,000
1 Night stay in The Villa, Sunway worth RM2,500


2nd Prize  - Ms Suraya Binti Othman
Luxury handbag worth RM5,000

3rd Prize – Ms Wan Hairulshifah
Designer watch worth RM2,000

4th Prize – Ms Hor Li Lian
Luxury Skincare + Make-Up + Fragrances worth RM1,000

5th Prize – Ms Lew Yee Nee
Luxury Skincare + Make-Up + Fragrances worth RM500

Consolation Prizes x 100 : RM100 Audrey Voucher


Best kan hadiahnya, kalau aku tau confirm aku masuk tau. Kira hebat diorg ni, sangat kreatif dan bijak dalam merekabentuk design ni lah.






Ok aku masuk ke butik Audrey ni untuk melihat koleksi terbaru lingerie yang cantik-cantik ni. Hah ko, memang fabriknya lembut sangat, pakai kat dalam pun rasa cam confidence je.

So congrats kepada semua pemenang ye


Fikir-fikir cam nak beli sepasang lingerie Audrey ni, yelah dapat RM50 voucher kan. So haruslah guna, biar nanti aku plak jadi Queen of The Day Mr Big plak

Heheehhehe

6 comments :

luqman zakaria said...

fuyooo...20000! $$$$

AyuArjuna So Sweet said...

bestnya kak lily dapat jadi judge mesti rambang mata nak memilih kan :)

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... dapat voucher lagi...tapi takde la pulak gambar model lingerie audrey...hahahahaha

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat hadiah ^_^
Wilma memang minat guna Audrey...
Selesa sangat...

Bella Enveeus said...

Saya kanak2, saya tak faham ayat last tu.. Haha..
Ish rugi tak tahu ada contest utk bra ni. Produk Audrey ni comfortable utk penggunaan harian.

Amanda Suria said...

Ayat yang last sekali tu SA suka...of course la kan...Queen forever